Human Resources | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken als Human Resources medewerker bij Armonea

,,
Ons team komt tot zijn recht omdat iedere schakel naar waarde wordt geschat.
,,

HR is de afdeling die zich bezighoudt met zaken die betrekking hebben op ons menselijk kapitaal.  Op de hoofdzetel bevindt zich de HR afdeling die enerzijds het strategisch HR beleid bepaalt en anderzijds de sites ondersteunt. Bepaalde HR taken worden voor rekening genomen door de woonzorgcentra zelf.

Wie zijn we?

Op de hoofdzetel in Mechelen, bevindt zich de centrale HR afdeling. Deze afdeling wordt gestuurd door de Chief Human Capital Officer (CHCO) die lid is van het Executive Committee. 
Volgende teams vallen onder de verantwoordelijkheid van de CHCO :

-    Talent : verantwoordelijk voor (een deel van) de rekruteringen  en de verdere ontwikkeling van onze medewerkers via o.a. training. Een Talent Manager stuurt een team van recruiters, talent sourcers, training & development advisors, hr assistants en trainers aan.
-    HR Business Partners :  zij zijn de adviseurs van de lokale management teams op vlak van personeelsaangelegenheden met aan het roer een HR Business Partner Manager
-    Health & Safety: zij zorgen er mee voor dat onze medewerkers veilig en gezond kunnen werken volgens de wetgeving die de overheid ons oplegt
-    Payroll : staan in voor de loonsverwerking
 

Wie zoeken we?

Elke functie binnen ons HR departement vraagt een specifieke HR achtergrond en/of expertise. Een bachelor diploma is in alle functies binnen HR een minimale vereiste. Vaak bieden we plaatsen aan stagiaires om ervaring op te doen in de verschillende domeinen.

In alle HR functies is de combinatie van taak- en mensgerichtheid belangrijk. Verbeteringsgerichtheid, analytische en communicatieve vaardigheden zijn ook van tel. Kennis van zowel Nederlands als Frans zijn overwegend een must.

Wat vertellen collega's?

Jouw toekomstige HR collega aan het woord:

'Werken in een HR afdeling in de zorgsector heeft een extra dimensie omdat alles in onze business draait om mensen. De juiste aanwerving, de juiste ondersteuning, het juiste beleid,…. het maakt het verschil voor onze medewerkers én heeft een rechtstreeks  effect op de bewoners. Dat maakt het extra belangrijk, extra speciaal. We worden geconfronteerd met heel veel uitdagingen : de groei van onze organisatie, de knelpuntberoepen, … Dat maakt elke dag anders, boeiend en uitdagend.'

Wat bieden we?

De complexiteit van deze sector en de grootte en groei van onze organisatie maken elke HR functie zeer boeiend en uitdagend: je leert elke dag bij. Er zijn ook veel kansen om door te groeien: naar een leidinggevende positie, een andere afdeling of een positie in een woonzorgcentrum. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team met gedreven mensen, waarbij je de kans hebt om zeer autonoom te werken, maar ook steeds kan terugvallen op een team van collega’s.

Abonneer op Human Resources
Soortgelijke vacatures bij Armonea
 • Payroll Officer - Armonea HQ

  Antwerpen

  Werken bij Armonea is werken voor een Belgische topper in de zorgsector met hoofdkantoor in Mechelen en 87 woonzorgcentra verspreid over het heel land. Het is kiezen voor een werkgever die in…

 • HR Business Partner - Armonea HQ

  Heb je zin in een nieuwe uitdaging?

  Heb je ervaring met Human Resources en ben je een geboren organisator?
  Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om de…