Blijf op de hoogte van het leven bij Armonea

Onze laatste nieuwsberichten

Klik op de link voor een overzicht van het laatste nieuws bij Armonea.

 

Inschrijven op de perslijst?

Dat kan! Een eenvoudige e-mail met uw gegevens naar de communicatiedienst volstaat.

 

Sociale media

Volg ons op Facebook, Twitter of Linked in.

De communicatiedienst contacteren

015 74 51 00

com@armonea.be

Stationsstraat 102
2800 Mechelen
Belgium


Kort nieuws

19/07/2018 - Medio 2020 zal Rembertus zijn deuren openen.
Een nieuwe zorgsite met een woonzorgcentrum dat plaats biedt aan 100 bewoners en 15 assistentiewoningen.
In Rembertus kan u genieten van de kwalitatieve zorgen en diensten in een aangename, groene woonomgeving.

Zorgsite genoemd naar Rembert Dodoens
Deze invloedrijke Mechelaar werd zo’n 500 jaar geleden geboren. Dodoens was niet alleen erg belangrijk op het vlak van de geneeskunde en gezondheid, maar hij was ook een belangrijk plantkundige. Daarom wordt Rembertus ook een mooie, groene zorgsite.

ok

21/05/2018 - Armonea viert zijn 10-jarig bestaan!
Exact tien jaar geleden ontstond Armonea. Met bijna 40 jaar geschiedenis en ervaring zorgen onze medewerkers elke dag met heel  hun hart voor onze residenten. Dit is de perfecte gelegenheid om ze te bedanken met een cadeau vol smaak en wij hopen dat we ze op die manier een hart onder de riem steken.

sd

30/11/2017 - Overnames van Residentie Moretus en Park Kemmelberg
Armonea heeft net de geplande overname aangekondigd van de uitbating van Residentie Moretus (WZC) en Park Kemmelberg (AW) te Berchem. Ze zijn op korte afstand van elkaar. Het woonzorgcentrum beschikt over een totale capaciteit van 150 woongelegenheden, opgedeeld in 128 eenpersoons- en 11tweepersoonskamers. De assistentiewoningen bevinden zich in een 3-delig nieuw gebouw met een totale capaciteit van 31 flats die uitgeven op een aantal gezellige binnentuinen. We heten onze nieuwe collega’s alvast van harte WELKOM!

 

26/06/17 - Dag van de Schoonmaak
Onze schoonmakers stofzuigen, dweilen, stoffen alles af en zorgen dat onze voorzieningen er altijd piekfijn uitzien. Daarom plaatsten we hen letterlijk in de bloemetjes of tussen de koffiekoeken.

OA12

22/06/2017 Armonea, trotse deelnemer aan de Green Deal Circulair Aankopen
Op 8 juni 2017 gaf Joke Schauvliege het startschot van de Green Deal Circulair Aankopen. De ondertekenaars, waaronder Armonea, verbinden zich ertoe om niet zomaar producten, maar wel duurzame oplossingen aan te kopen. Zo benutten we materialen en middelen maximaal en verkleinen we de afvalberg.

OA13

 

Info?