Marketing & communicatie | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken als medewerker marketing & communicatie bij Armonea

,,
De visie van Armonea vertalen naar acties in het woonzorgcentrum daar werken we met een heel team aan.
,,

Het marketing team van Armonea focust vooral op de noden van senioren en hun families, en hoe we als zorgorganisatie hier zo goed mogelijk kunnen op antwoorden.

Wie zijn we?

Binnen de afdeling hebben we teamleden die zich toespitsen op interne en externe communicatie: van website over pers tot reclamecampagnes. Ook binnen deze dienst begeleiden de woonzorgconsulenten potentiële senioren bij het kiezen van een optimale woonoplossing. Bij onze klantendienst kan je terecht voor vragen (gratis infolijn) of opmerkingen (ombudsdienst). Daarnaast is het team dat zich bezighoudt met het Armonea Service Model continu aan het werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wie zoeken we?

Ben je geïnteresseerd in één van de marketing rollen, dan krijg je de kans om te leren en te groeien, krijg je waardering voor jouw bijdrage en alle ruimte voor initiatief en autonomie. Armonea is immers een kennisbedrijf dat ondernemerschap hoog in het vaandel draagt en waar ambitie en zingeving hand in hand gaan.

Elke functie heeft natuurlijk zijn specifieke vereisten maar wat we zeker zoeken zijn team-spelers die klantgericht zijn, met affiniteit en/of ervaring met marketing en sales, gedreven en integer, en een passie voor de zorgsector.

Jouw kennis en ervaring vormen de beste garantie voor de kwaliteit die onze klanten van ons verwachten. Jouw succes is ook dat van ons.
 

Wat vertellen collega's?

De Communication advisor aan het woord:

“ Werken binnen het marketing  en communicatie departement binnen de zorgsector is bijzonder prettig omdat we meteen de resultaten kunnen zien van onze ideeën, initiatieven ten opzichte van onze bewoners, of het nu gaat om mobiele keukens, Happiness Day of Armonea Experience. Ik houd van het feit elke dag te werken aan de kwaliteit van een bedrijf dat voor mensen zorgt.
Ik ben blij om te weten dat mijn werk geapprecieerd wordt, niet alleen door de collega’s op HQ, maar vooral ook door de collega’s binnen de woonzorgcentra. 
Ik doe dit door tegen mezelf te zeggen dat ik ze elke dag help onze bewoners te verwennen en hen te laten genieten van hun leven.”

 

Wat bieden we?

Je krijgt de kans om deel te nemen aan enkele projecten binnen communicatie en social media waarbij je jouw creativiteit de vrije loop kan laten. Als je houdt van een gevarieerde job, dan is een functie binnen Marketing en Communicatie zeker iets voor jou: geen enkele dag is dezelfde. 

Abonneer op Marketing & communicatie