Marketing & communicatie | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken als medewerker marketing & communicatie bij Armonea

,,
De visie van Armonea vertalen naar acties in het woonzorgcentrum daar werken we met een heel team aan.
,,

Het marketing team van Armonea focust vooral op de noden van senioren en hun families, en hoe we als zorgorganisatie hier zo goed mogelijk kunnen op antwoorden.

Wie zijn we?

Binnen de afdeling hebben we teamleden die zich toespitsen op interne en externe communicatie: van website over pers tot reclamecampagnes. Bij onze klantendienst kan je terecht voor vragen (gratis infolijn) of opmerkingen (ombudsdienst). 

Wie zoeken we?

Ben je geïnteresseerd in één van de marketing rollen, dan krijg je de kans om te leren en te groeien, krijg je waardering voor jouw bijdrage en alle ruimte voor initiatief en autonomie. Armonea is immers een kennisbedrijf dat ondernemerschap hoog in het vaandel draagt en waar ambitie en zingeving hand in hand gaan.

Elke functie heeft natuurlijk zijn specifieke vereisten maar wat we zeker zoeken zijn team-spelers die klantgericht zijn, met affiniteit en/of ervaring met marketing en sales, gedreven en integer, en een passie voor de zorgsector.

Jouw kennis en ervaring vormen de beste garantie voor de kwaliteit die onze klanten van ons verwachten. Jouw succes is ook dat van ons.
 

Wat bieden we?

Je krijgt de kans om deel te nemen aan enkele projecten binnen communicatie en social media waarbij je jouw creativiteit de vrije loop kan laten. Als je houdt van een gevarieerde job, dan is een functie binnen Marketing en Communicatie zeker iets voor jou: geen enkele dag is dezelfde. 

Abonneer op Marketing & communicatie
Soortgelijke vacatures bij Armonea
  • Communication Executive Talent ! Armonea HQ

    Heb jij een passie voor communicatie en wil je een sleutelrol spelen in het versterken van ons merkimago? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Communication Executive ben jij de rechterhand…