Commercieel | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken als commerieel medewerker bij Armonea

,,
Met de nodige durf en doorzettingskracht kan je heel wat bergen verzetten.
,,

Ons sales of commercieel departement zorgt ervoor dat de bezetting van onze woonzorgcentra verzekerd wordt. Zij werken dus dagelijks aan een belangrijke pijler in ons business model.

Wie zijn we?

Voor elke regio hebben we een sales executive die elk lokaal management team ondersteuning biedt voor de bezetting van hun woonzorgcentrum. Dit doen ze door de markt te analyseren en in te spelen op de noden van een bepaalde doelgroep.  Zij gaan ook de concurrentiepositie bekijken en acties nemen waar nodig. 

Verder bouwen zij ook mee aan de naambekendheid en imago van het merk Armonea, via onder andere lokale en regionale acties en evenementen. 

Zij behoren tot het Marketing & Communicatie departement. Zij rapporteren aan de sales en marketing manager.

Wie zoeken we?

Naast (minimum) een bachelor diploma in een marketing of commerciële richting, is een commerciële aanleg en ervaring een échte must. Affiniteit en interesse in ouderenzorg zijn ook heel belangrijk.
Onze sales executives zijn resultaatsgericht, hebben sterke analytische en communicatieve vaardigheden en hebben een groot organisatietalent. Het zijn ook échte netwerkers.
 

Wat vertellen collega's?

Eén van onze woonzorgconsulenten aan het woord:

'Ik sta mee aan de wieg van een nieuwe rol bij Armonea, waarbij ik mag meedenken aan de inhoud en toekomst daarvan. Het is fijn om dagelijks bij te dragen aan de externe uitstraling van Armonea, waarbij ik vrijheid en ondersteuning krijg om creatief te zijn in mijn rol. Mijn dagelijks werk blijft steeds uitdagend omdat het zeer verscheiden is. Daarnaast word ik soms ook betrokken bij losstaande projecten die mijn interesse opwekken. Leuk is dat ik zowel van de gezellige kleinschaligheid van lokale woonzorgcentra kan genieten, als de professionaliteit van de ruimere organisatie. Mensen helpen kiezen voor een warme omgeving, waar onze bewoners en families dagelijks kunnen genieten, is iets waar ik fier op ben en gebeurt op een manier waar ik mij goed bij voel.'
 

Wat bieden we?

Je werkt mee aan de verdere uitbouw van een sector en organisatie in volle groei, hierdoor is je job verzekerd voor de lange termijn. Je kan meewerken aan tal van projecten in het kader van ons Service Model, waarbij je de kans hebt om zeer autonoom te werken, maar toch ook steeds kan terugvallen op een team van collega’s. 

Abonneer op Commercieel