Onze troeven | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat Armonea uniek maakt

,,
Waarom ik naar hier ben gekomen? Om volop te genieten van het leven. Ook van de kleine dingen,zoals mijn dagelijkse trappist.
,,

Dolfina, resident

We begrijpen dat verhuizen niet altijd makkelijk is, dat aangepaste zorg en ondersteuning nodig kunnen zijn maar dat er meer van belang is om zich gelukkig te voelen. Vandaar dat de visie van Armonea uiteraard eerst en vooral focust op uitstekende zorg en gemoedsrust, maar tegelijk streeft naar een bredere levenskwaliteit voor onze bewoners.

Het leven stopt dus niet wanneer u zou kiezen om bij ons te wonen.. Integendeel, want onze werking is gebaseerd op vier pijlers, die van uw verblijf bij ons een echte ‘Armonea Experience’ maken:

 

Ons hoofdkantoor

015 74 51 00

info@armonea.be

Stationsstraat 102
2800 Mechelen
Belgium


 


 
Thuis voelen

Uw thuis is heilig en een plek waar u helemaal op uw gemak bent. Dat begrijpen we bij Armonea. Daarom vindt u in onze woonzorgcentra, serviceflats, assistentiewoningen, herstelverblijven en Restel residenties alles wat u nodig hebt om een nieuwe warme thuis te creëren, hopelijk net zoals vroeger. Een plek waar u zich welkom voelt. Een plek waar u zichzelf kunt zijn. En tot rust kunt komen.

Genieten, elke dag

Wij bieden u de mogelijkheden om te genieten van elke dag, zoals we dat al bijna 40 jaar doen voor al onze residenten. Op de manier die het beste bij u past. Met oog voor wie u bent en wat u boeit. Daarom besteden we veel aandacht aan lekkere maaltijden en leuke activiteiten.

Contact houden

Bij Armonea staat u midden in het leven. Dat betekent dat wij u alle mogelijkheden bieden om contact te houden met wie u lief is: uw familie, uw kinderen, klein- en achterkleinkinderen en uw vrienden. Wij bieden u een plek aan waar u snel nieuwe vrienden kunt maken en in de lokale familie wordt opgenomen.

Uitstekende zorg

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van het leven op de manier die bij u past. En we vinden het belangrijk u die zorg te bieden die u nodig hebt. Zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt, met een gerust gemoed.