Management woonzorgcentra | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken in een lokaal management team bij Armonea

,,
Zoveel mogelijkheden om je te ontplooien en verder te groeien in je job
,,

Het Management van een zorgcentrum vertaalt de visie van Armonea naar de operationele realiteit. Zij zorgen dagelijks dat de organisatie draait en dat iedereen, bewoner en medewerker, tevreden is.

Wie zijn we?

De leidinggevende functies in een zorgcentrum zijn de directeur, de Head Care, Head Hospitality en de Head Admin.  Zij maken deel uit van het Lokale Management Team. 
Per regio is er een Regio Manager die de directies van een regio aanstuurt.
De directeur is de verantwoordelijke van het zorgcentrum. Zij beheren het woonzorgcentrum als een onderneming. Ze volgen de visie van Armonea, maar kunnen binnen dit kader eigen accenten leggen. Zij beheren zowel de strategische, financiële als personeelsdomeinen.
De Head Care stuurt alle medewerkers in en rond de zorg aan. Dat wil zeggen de zorgkundigen, (hoofd)verpleegkundigen, maar ook de kine, ergo, logo medewerkers en de animatoren. Zij zorgen ervoor dat op vlak van zorg een persoonsgebonden service wordt gegarandeerd.
De Head Hospitality stuurt de schoonmaak, keuken en technische teams aan. Deze teams maken ook het verschil in de beleving van de bewoner. De Head Hospitality zal garanderen dat zijn teams op een heel geëngageerde manier hun taken uitvoeren.
De Head Administration heeft zowel een commerciële opdracht, nl. de vragen van alle potentiële geïnteresseerden beantwoorden en rondgangen organiseren, als een organiserende opdracht, nl. de ontvangst van nieuwe bewoners in goede banen leiden en alle administratie verbonden aan het verblijf van bewoners up to date houden.

De Regio Manager brengt de directies samen in Directie Comités.

Wie zoeken we?

Om in aanmerking te kunnen komen voor een management functie in een woonzorgcentrum moet je over een (eerste) leidinggevende ervaring beschikken. Dat is een absolute must.

Daarnaast moet je zeer actie- en resultaatsgericht zijn, gecombineerd met een dosis empathie. Je zal ervoor moeten zorgen dat vooropgestelde doelstellingen worden gehaald, maar daarnaast mag nooit het welzijn van bewoner en medewerker uit het oog worden verloren. Je hebt dus zowel een dosis taakgerichtheid als mensgerichtheid nodig.

Tenslotte is een dosis durf zeker nodig. Jij bent diegene die de touwtjes in handen heeft. Een afwachtende houding is hier niet op zijn plaats.
 

Wat vertellen collega's?

Head care van een van onze woonzorgcentra aan het woord: 

"Wij hanteren een zeer open en transparante cultuur wat maakt dat het zeer aangenaam werken is. Ik kan steeds op mijn fijne collega’s rekenen en voel mij hier thuis en gehoord.
We denken niet in hokjes ! Iedereen is van even groot belang,  we zijn een grote zorg familie.

Verder hebben we hier een zeer goede band met onze bewoners. We streven naar een hoge kwaliteit en persoonsgerichte zorg.
Hierdoor krijgen we zeer veel lovende en aanmoedigende bedankingen van onze bewoners.

Met Pasen ben ik komen helpen bij het Paas ontbijtbuffet. De stralende gezichten en tevreden bewoners, daar doe ik het voor !
En natuurlijk het prachtige gebouw gelegen in het hartje van Merchtem, het spreekt voor zich dat het fijn is hier te mogen vertoeven.

Je kan dus stellen dat ik zeer blij ben deel uit te maken van de groep  Armonea .
Armonea heeft mij de kans gegeven om zo kort bij huis in een prachtige site als Martinas te mogen werken. Mijn woon werk balans is dus perfect in evenwicht."

 

Wat bieden we?

Je houdt van een uitdaging en bent niet op zoek naar een 9 to 5 job. Leiding geven geeft jou veel energie, je gelooft in de waarden en visie van Armonea en wil deze vertalen naar een strategie voor dagelijks gebruik. 

 

Abonneer op Management woonzorgcentra
Soortgelijke vacatures bij Armonea
 • Directeur woonzorgcentrum - Spontane sollicitaties

  Werken bij Armonea is werken voor een Belgische topper in de zorgsector met hoofdkantoor in Mechelen en 87 woonzorgcentra verspreid over heel het land. Het is kiezen voor een werkgever die in…

 • Directeur WZC - Spontane sollicitaties

  Werken bij Armonea is werken voor een Belgische topper in de zorgsector met hoofdkantoor in Mechelen en 87 woonzorgcentra verspreid over heel het land. Het is kiezen voor een werkgever die in…

 • Directeur Residentie Berkenhof

  West-Vlaanderen

  Hey, jij daar! Word jij onze nieuwe directeur voor onze Residentie Berkenhof in Brugge (Assebroek) ? Armonea bestaat uit meer dan 80 sites en met ons #SamenSterkers verhaal zorgen we voor een…

 • Directeur woonzorgcentrum - Regio Antwerpen/Kempen

  Antwerpen

  Als directeur woonzorgcentrum ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een woonzorgcentrum binnen verschillende domeinen. Een brede leidinggevende ervaring is hier een must.

 • Directeur woonzorgcentrum - Regio Hasselt

  Limburg

  Als directeur woonzorgcentrum ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van een woonzorgcentrum binnen verschillende domeinen. Een brede leidinggevende ervaring is hier een must.

 • Hoofdverpleegkundige

  Vlaams-Brabant

  Onze groep is voor woonzorgcentrum « NAAM » te « PLAATS » op zoek naar een enthousiaste hoofdverpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving.

 • Hoofdverpleegkundige

  Antwerpen

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Moretus te Berchem op zoek naar een enthousiaste hoofdverpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving.

 • Residentie Berkenhof op zoek naar een Adjunct Directeur

  West-Vlaanderen

  Onze groep is voor Residentie Berkenhof te Brugge op zoek naar een enthousiaste Adjunct Directeur !

 • Head Care - WZC Perwijshof

  Antwerpen

  De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners.

  Onze groep is voor…