Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij Armonea

,,
Enkel tevreden personeel
garandeert ook gelukkige bewoners.
,,

 

 

Bij Armonea gaan we zeven dagen op zeven voor kwalitatieve zorg.
We kennen ons vak, zetten met plezier een stap extra voor onze bewoners en creëren zo fijne momenten. Een glimlach op het einde van de shift, daar doen we het voor.

Werken bij Armonea is werken voor een Belgische topper in de zorgsector met hoofdkantoor in Mechelen en 87 residenties verspreid over heel het land. Het is kiezen voor een werkgever die in mensen en technologie durft te investeren én op alle vakken professionalisme nastreeft. Het is meegroeien in een bedrijf waar teamwork, feelgood en respect op de werkvloer belangrijk zijn en passie voor zorg een must is.

Expertise para title
Visie op zorg en kwaliteit
Met bijna 40 jaar ervaring, weten we wat écht belangrijk is voor onze bewoners. Ouder worden? Dat bekijken wij op een positieve manier! Net zó onderscheiden we ons van de andere zorgaanbieders. Onze visie op wat van belang is om levenskwaliteit te bieden, hebben we gebundeld in het programma “Armonea Experience”. Een concept dat we samen met onze teams hebben ontwikkeld en een visie die elke dag wordt toegepast door onze medewerkers. De kernbegrippen zijn: uitstekende zorg, een thuisomgeving, sociaal contact én genieten. 
Lees verder
Expertise para title
Lange termijnrelatie
De seniorenzorg is een sector waarin werkzekerheid gegarandeerd kan worden. In tegenstelling tot sectoren waarin hoe langer hoe meer geautomatiseerd wordt, is in de seniorenzorg de menselijke touch nog steeds een absolute must. Er zullen altijd mensen nodig zijn in onze sector en dat is goed nieuws!
Lees verder
Expertise para title
Training & Ontwikkeling
In de Armonea Academy bieden we vandaag meer dan 40 verschillende trainingen aan. Opleidingen waarmee we de zorgkwaliteit, de tevredenheid van de bewoners én van onze medewerkers verbeteren.
Lees verder
Expertise para title
All 4 One
We zijn een grote groep, wat zekerheden én mogelijkheden creëert die een kleine organisatie onmogelijk kan bieden. Ondanks de grootte van de groep, kom je wel in een kleine, familiale omgeving terecht. Dat is fijn, want het betekent een vlakke hiërarchie, directe beslissingslijnen en eigen verantwoordelijkheden. 
Lees verder
,,
De persoonlijke verhalen van mensen
dat is wat werken in de ouderenzorg zo mooi maakt.
,,
img
,,
Ons team komt tot zijn recht
omdat iedere schakel naar waarde wordt geschat
,,
Maak kennis met je nieuwe collega's
  • Krisje Van Doninck
    Adjunct directeur in

    Het Management van een zorgcentrum vertaalt de visie van Armonea naar de operationele realiteit.

,,
Bijzondere momenten
vieren we samen.
,,
img

De mogelijkheden bij Armonea

Armonea is één van de grootste werkgevers in de zorgsector in België. Logisch dat we heel veel vacatures in zorgfuncties aanbieden. Maar we bieden ook een hele waaier van jobs in andere functiedomeinen aan. Op onze vacaturepagina kan je via de link zoeken op de gewenste functiecategorie (Verpleegkunde, Finance, enz.) Als je wil weten welke functies tot een functiedomein behoren dan kan je deze informatie voor een aantal functiecategoriën ook terugvinden. Zo vind je onder de categorie Finance, functies als GL Accountant, Business Controller enzomeer. Collega's vertellen ook over hun ervaringen in deze functie.

Op onze hoofdzetel in Mechelen bieden we andere functies aan dan in onze  woonzorgcentra. Hieronder vind je een beschrijving van onze structuur en functies op de hoofdzetel en in de lokale sites. Ook de mogelijkheden voor studenten en stagiaires worden beschreven. Alle openstaande vacatures vind je onder de link 'Ontdek onze Vacatures'. Vind je momenteel geen functie die bij jou past, dan kan je altijd solliciteren via de knop 'Spontaan sollicitatie.

Onze hoofdzetel in Mechelen

Armonea heeft een centrale hoofdzetel in Mechelen vlak naast het station. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We werken er met een team van een 80-tal collega’s die in verschillende expertisedomeinen ondersteuning en sturing geven aan onze woonzorgcentra. Volgende afdelingen vind je op onze hoofdzetel : 
•    Finance : Accounting, Controlling, IT Business Analysis
•    Human Resources : Training & Development, Recruitment, HR Business Partners, Health & Safety
•    Marketing & Communicatie : Marketing, Customer Service, Communication, Project Management Armonea Service Programma
•    Legal
•    Support : Procurement, Construction, Technical Services, ICT
•    Operations : Quality Management

In onze hoofdzetel kan je aan de slag in een breed spectrum van functies. Je staat heel dicht bij de andere afdelingen en hebt veel contact met de lokale residenties, die onze interne klanten zijn. Hen verder helpen op de meest efficiënte manier, is onze uitdaging.

Onze lokale sites

In onze woonzorgcentra leidt een Lokaal Management Team (LMT) de dagelijkse werking. Het LMT bestaat uit een Directeur bijgestaan door de Head Care, Head Hospitality en Head Administration.  
In het team van de Head Care zitten alle zorg- en paramedische functies  . Dit wil zeggen zorgkundigen, (hoofd) verpleegkundigen, kinesitherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en animatoren.
De Head Hospitality heeft het schoonmaakpersoneel,  de keuken-medewerkers en de technische ploeg in zijn team.
De Head Administration heeft in grotere huizen een onthaalmedewerker in zijn/haar team. 
De Regio Manager is verantwoordelijk voor alle woonzorgcentra in een bepaalde regio.

De mogelijkheden voor studenten en stagiaires


Ervaring opdoen en een centje bijverdienen als jobstudent

Als student is het fijn om tijdens vakantieperiodes of vrije uren een bijverdienste te hebben. Armonea kan je hier misschien bij helpen ! 
Werken bij Armonea als student heeft heel wat voordelen. Met onze verschillende vestigingen verspreid over heel het land, kunnen we de mogelijkheid bieden om in de buurt van je thuis of je studentenkot te werken. Dan verlies je alvast niet te veel tijd met het pendelen. 
Daarnaast lever je een mooie bijdrage aan de maatschappij en neem je een serieuze optie op de toekomst. Niet alleen kan je deze ervaring vermelden op je cv, wie weet is er een plaats als  vaste medewerker voor jou nadat je afgestudeerd bent.
Je kan het aanbod bekijken in de vacaturelijst. Selecteer contracttype ‘Jobstudent’, of neem rechtstreeks contact met het woonzorgcentrum waar je wil werken. 

Een boeiende stageplaats
 

Ook om een leerrijke stageplaats te zoeken, willen wij jou graag helpen. We hebben een groot aanbod van stages in verschillende domeinen : verpleging, verzorging, ergo, kiné, animatie, keuken, zaal, administratie, ... Ook in het hoofdkantoor ontvangen we je graag.
Je kan het aanbod bekijken in de vacaturelijst. Selecteer contracttype ‘Stage’ of neem rechtstreeks contact met het woonzorgcentrumwaar je graag je stage wil doen. We geven jou dan graag de mogelijkheden.
 

,,
Het geluk van een bewoner
straalt af op de medewerker.
,,
img
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
Wonen en Leven

Armonea stelt voor zijn nieuwe project : Wonen en leven. 

Lees verder
in Genieten
Cadeautips voor senioren

Een goed cadeau voor iemand vinden is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet voor je (groot)ouders! 

Lees verder
in Zorg
Onze diabetes aanpak: zo klaar als een klontje!

Donderdag 14 november is het wereld diabetes dag, het perfecte moment om de aanpak hiervan bij Armonea in de kijker te zetten. Aanpak, en niet dieet, want voor al onze bewoners met diabetes zetten we in op gevarieerde, volwaardige en gezonde voeding met aandacht voor koolhydraten en vetten en…

Lees verder
in Genieten
Onze diabetes aanpak: zo klaar als een klontje!

Donderdag 14 november is het wereld diabetes dag, het perfecte moment om de aanpak hiervan bij Armonea in de kijker te zetten. Aanpak, en niet dieet, want voor al onze bewoners met diabetes zetten we in op gevarieerde, volwaardige en gezonde voeding met aandacht voor koolhydraten en vetten en…

Lees verder
Informatie corona