Onthaal en administratie | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken als onthaal en administratief medewerker bij Armonea

,,
Een open cultuur waar het team betrokken wordt bij de beslissingen.
,,

Zowel op de hoofdzetel alsook binnen de verschillende vestigingen is er steeds een centraal onthaal waarbij men terecht kan met diverse vragen. Zij volgen ook de administratieve en logistieke zaken op.

Wie zijn we?

Er zijn verschillende administratief ondersteunende functies binnen Armonea, zoals de Head Administration. Zij staan voornamelijk in voor de bewonersadministratie van het woonzorgcentrum alsook het onderhouden van de sociale contacten met ziekenhuizen, dokters etc. Ook het opvolgen van de facturatie behoort tot zijn/haar takenpakket. De Head Administration maakt daarbij deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur. 

In vele woonzorgcentra zijn zij het eerste aanspreekpunt voor bewoners en bezoekers. Zo vormen zij ook de rechterhand van de directeur voor de opvolging van bepaalde zaken.
Binnen de residenties zijn het de onthaalmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor de verwelkoming  en opname van nieuwe  residenten. Daarnaast zullen zij ook regelmatig notuleren bij vergaderingen. Ook zij onderhouden de contacten met dokters en volgen de bewonersdossiers op. 

Op de hoofdzetel in Mechelen hebben we een Office Management team met aan het hoofd de Executive Assistant. Zij is naast assistant van de CEO ook de leidinggevende van de medewerkers receptie en onthaal.
 

Wie zoeken we?

Een onmisbare eigenschap is zeker vriendelijkheid en een luisterend oor kunnen bieden. Vaak zal men jou dan ook vragen om informatie op te zoeken of een persoon door te verbinden naar de juiste dienst. Daarnaast zijn een goede kennis van de office pakketten een must en ben je iemand die probleemoplossend en detailgericht denkt.

Voor een functie als Head Administration is het ook belangrijk om sterke administratieve skills te hebben en bij voorkeur te beschikken over een A1 diploma binnen de zorg. 
 

Wat vertellen collega's?

Onthaalmedewerker aan het woord:

'Ik kan met trots zeggen dat ik blij ben het visitekaartje te zijn van een groeiende onderneming waar de nadruk vooral op mensen ligt. Dit is ook de reden waarom ik initieel voor Armonea heb gekozen. Door mijn voorgaande functie binnen rekrutering en de overgang naar mijn nieuwe functie als receptioniste/ office assistant, kende ik reeds een aantal processen en dit helpt me tot op vandaag om me te richten tot de juiste personen. De functie biedt immers heel wat variatie en het is ook interessant om dagelijks diverse contacten te hebben en mensen te helpen waar mogelijk.'

Wat bieden we?

Aan de hand van verschillende in-house opleidingen leer je op korte tijd werken met nieuwe programma’s en softwarepakketten. Verder wordt er een introductieprogramma uitgestippeld om jou te begeleiden gedurende de eerste weken en maanden van je nieuwe functie. Binnen dit programma krijg je samen met collega’s in eenzelfde functie alle nodige informatie, die jij dan op jouw beurt kan omzetten naar een individuele aanpak. Je krijgt de autonomie om verschillende zaken op te volgen, zoals: facturaties, het beheer van vergaderzalen, het voorzien van lunch, het opvolgen van bestellingen en zoveel meer.

Abonneer op Onthaal en administratie
Soortgelijke vacatures bij Armonea
 • Medewerker onthaal en administratie

  West-Vlaanderen

  Onze groep is voor onze service residentie Berkenhof te Assebroek op zoek naar een enthousiaste medewerker onthaal en administratie die zich thuis voelt in de seniorenzorg en die weet van…

 • Bediende administratie WZC Westduin

  West-Vlaanderen

  Als  polyvalent bediende administratie in de ouderenzorg ben je administratief en organisatorisch ondersteunend zeer sterk zowel voor onze interne klanten (o.a. de interne personeelsleden en…

 • Administratief medewerker

  Antwerpen

  Met een hart voor de zorg, een grote administratieve aanleg en een sterke klantgerichtheid, kom je zeker in aanmerking voor deze job!

  Als onthaalmedewerker familie en bewoners, sta…

 • Administratief bediende

  Antwerpen

  WZC Moretus is op zoek naar een enthousiaste administratieve duizendpoot met een hart voor ouderenzorg!
 • Administratief medewerker 19u - WZC Vondelhof

  Vlaams-Brabant

  Onze groep is voor ons WZC Vondelhof te Boutersem op zoek naar een enthousiaste medewerker onthaal die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving.

 • Onthaalmedewerker familie en bewoners m/v

  Antwerpen

  WZC Groenveld, gelegen in het groene Wilrijk, staat hoog aangeschreven in Antwerpen.

  Dit is te danken aan ons enthousiast, professioneel team van medewerkers die het hart op de…