Schoonmaak en technische dienst | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken als Schoonmaak en technische dienst bij Armonea

,,
Een open cultuur waar het team betrokken wordt bij de beslissingen.
,,

Binnen de woonzorgcentra en residenties zijn de schoonmaak -en technische dienst dagelijks aan het werk om zowel de gemeenschappelijke ruimtes alsook de kamers netjes en toegankelijk te houden, maar vooral ook veiligheid te garanderen voor de collega’s en bewoners.

Wie zijn we?

Binnen het technisch team vinden we vooral het personeel dat verantwoordelijk is voor de technische opvolging van ruimtes, zoals o.a. het onderhoud van sanitair, elektriciteit en mechanica.  Zo zijn zij in staat om allerlei herstellingen uit te voeren en eventuele defecten op te sporen. Daarnaast zoeken we ook regelmatig medewerkers voor tuinaanleg- en onderhoud. Als schoonmaakmedewerker draag je bij aan een nette werkomgeving en dit met het oog op het welzijn van de bewoners. Zij krijgen hiervoor schoonmaakproducten en materialen ter beschikking om hun job op een efficiënte manier te kunnen uitvoeren. 

Als hoofd van beide diensten staat de adjunct-directeur die ervoor zorgt dat alles volgens de procedures & veiligheidsegels verloopt.
 

Wie zoeken we?

Technische medewerkers
Ter ondersteuning van de technische dienst, is een aanleg voor het technische aspect hier zeker een must. Daarnaast heb je ook een technische opleiding genoten of gelijkwaardig door ervaring. Een ‘ideale’ technieker heeft voor ons ervaring/kennis in verschillende domeinen : sanitair, elektriciteit, allround reparatiewerk, tuinonderhoud,… 
Indien Doe-het-zelf en handigheid jouw tweede natuur zijn, kom je zeker in aanmerking voor een van deze vacatures.

Schoonmaakpersoneel
Indien je houdt van een nette omgeving en hiertoe wil bijdragen, dan vind je in deze categorie zeker jouw ding. Je houdt daarnaast  ook van menselijk contact en je kan zelfstandig te werk gaan bij het schoonmaken van iedere ruimte. 
 

Wat vertellen collega's?

Eén van onze schoonmaakmedewerkers aan het woord:

'Er heerst een aangename werksfeer binnen een klein team. Door de variatie tussen het schoonmaken van bewonerskamers, waar de interactie tussen de medewerker en de bewoner een serieuze meerwaarde is, en het schoonmaken van de algemene ruimtes, wordt onze job veel aantrekkelijker. We worden gestimuleerd om samen met ons  team te streven naar het afleveren van kwaliteit. Het is fijn dat we hierin mogen meedenken.'

Eén van de techniekers aan het woord:

'Een zeer gevarieerde job. Onder sturing van de Head Hospitality, worden we gestimuleerd om onze eigen verantwoordelijkheid op te nemen.  Het technisch aspect van de job, afgewisseld met de dagelijkse omgang met onze bewoners, maakt deze job een zeer aantrekkelijke uitdaging.  Ook de uren die een technieker normaal aanwezig is op de werkvloer (8u00-16u00 of 09u00-17u00) liggen vast en zijn zeer goed combineerbaar met andere activiteiten/gezinsleven.'
 

Wat bieden we?

Armonea is uitgegroeid tot de meest toonaangevende groep van privé-woonzorgcentra in België. Wij zijn dan ook steeds op zoek naar gemotiveerde mensen vol ambitie. Onze ondersteuning op groepsniveau zorgt ervoor dat er een zeer brede kennis aanwezig is waar je steeds op kan terugvallen. Medewerkers die willen doorgroeien en de juiste skills hebben, worden ook steeds zorgvuldig begeleid om hun gewenste groei-traject te verwezenlijken. Bij Armonea krijg je werkzekerheid in een groep die streeft naar kwaliteit en er samen met de medewerkers voor wil zorgen dat onze bewoners zich echt thuis kunnen voelen en kunnen genieten in onze woonzorgcentra. We zorgen ook steeds voor een goed evenwicht tussen werk en privé.

Abonneer op Schoonmaak en technische dienst
Soortgelijke vacatures bij Armonea