Kwaliteit & procesbeheer | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken als medewerker kwaliteit en procesbeheer bij Armonea

,,
Je job reikt veel verder dan louter vakexpertise jij bepaalt het geluk van elke bewoner.
,,

Binnen deze afdelingen en functies wordt gestreefd naar een continue verbetering van kwaliteit. Ze zijn vaak een verbinding met andere bedrijfstakken binnen de organisatie die output leveren.

Wie zijn we?

Op een overkoepelend vlak hebben we Quality Managers binnen 3 categorieën : Care, Hospitality, Management & Administration. Zij rapporteren aan de Chief Operations Officer (COO) die deel uitmaakt van het Executive Committee.

Onze Quality Managers staan in voor het uitwerken, ontwikkelen en optimaliseren van conceptuele en concrete kwaliteits- en organisatiebeleidslijnen in hun categorie. Ze werken hiervoor samen met een team van referentiepersonen.

Wie zoeken we?

Voor de functie van Quality Manager kom je in aanmerking als je beschikt over een Master diploma en kan terugblikken op een (lange) ervaring op management niveau. Je hebt een sterk analytisch en conceptueel denkvermogen.
Je bent in staat om een visie te ontwikkelen en een beleid vorm te geven. Je bent zeer communicatief en hebt van nature impact op mensen. Tweetaligheid is ook een must.

Wat bieden we?

Je bent klaar voor een uitdagende job in een toekomstgerichte sector, een functie met veel visibiliteit naar de hogere directies en met grote impact op de bedrijfsresultaten. Je krijgt bovendien een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen en tal van verdere ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Abonneer op Kwaliteit & procesbeheer
Soortgelijke vacatures bij Armonea
 • Farmaceutisch Technisch Assistent - GMV

  Antwerpen

  Apotheek MediMalle zorgt voor de levering van medicatie aan Woon- Zorgcentra in gans België.

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste FTA’s (voltijds/deeltijds) om ons team te versterken.

 • Farmaceutisch Technisch Assistent IMV

  Antwerpen

  Apotheek Medimalle  staat in  voor de levering van medicatie aan woon- en zorgcentra in gans België.

  In het kader van de individuele medicatie voorbereiding zijn wij op zoek naar een…

 • Quality Manager (West) - Armonea HQ

  Werken bij Armonea is werken voor een Belgische topper in de zorgsector met hoofdkantoor in Mechelen en 87 woonzorgcentra verspreid over heel het land. Het is kiezen voor een werkgever die in…

 • Stagiair Quality - Armonea HQ

  Armonea is de Belgische arm van de groep Colisée, een toonaangevende speler in de wereldwijde ouderenzorg. Haar netwerk omvat honderden vestigingen in Frankrijk, Italië, België, Spanje en China,…