Ons aanbod | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Een uitgebreid aanbod voor een persoonlijke keuze

,,
ze kennen me hier, ik voel me onder vrienden ...ik ben hier graag
,,

Welke woonvorm u kiest, hangt af van uw persoonlijke wensen en noden. Wij adviseren u graag zodat u de beste keuze voor u kan maken.

Armonea biedt volgende mogelijkheden aan:

De resident staat bij ons centraal, en Armonea is dan ook in functie van dat principe georganiseerd. Onze 6.400 gemotiveerde medewerkers staan elk op hun manier (verpleging & verzorging, animatie, schoonmaak, keuken, administratie, ...) paraat voor onze senioren en hun naasten. Zij worden op hun beurt ondersteund door onze centrale diensten die de kwaliteit van de zorg, animatie, ... nog verhogen. Da's één van de vele voordelen van een grote groep als Armonea. Een ander voordeel is dat elk rusthuis en elke residentie allemaal van elkaar leert, zonder daarom hun eigen karakter te verliezen. Zo blijven we onze dienstverlening en infrastructuur constant verbeteren.

Woonzorgcentra

U geniet in alle vrijheid van het leven en kan tegelijk steeds rekenen op uitstekende zorg op elk moment van elke dag, afgestemd op uw noden. Uiteraard is er ook gespecialiseerde zorg mogelijk bv voor de ondersteuning van senioren met dementie.

Assistentiewoning

In onze flats (ook wel serviceflats genoemd) woont u modern en comfortabel. U geniet er alle ruimte en privacy, maar bent slechts één druk op de knop verwijderd van ons zorgteam. Dat geeft u een grote gemoedsrust. Onze assistentiewoningen zijn meestal erkend door de Vlaamse overheid, waardoor wij voldoen aan een strengere normgeving dan aangemelde assistentiewoningen.

Residenties

In onze Restel residenties woont u stijlvol en aangenaam in of nabij een stadscentrum. U geniet van het leven, wij zorgen voor uitgebreide hoteldiensten zoals een restaurant en een culturele kalender. In veel van onze residenties is er ook de mogelijkheid om u te helpen op vlak van zorg, indien dat nodig zou zijn.

Tijdelijk verblijf

Heeft u door bepaalde omstandigheden slechts voor een bepaalde duur ondersteuning nodig (bv. bij herstel na een ziekenhuisverblijf)? Dan krijgt u in functie van uw persoonlijke wensen en noden zorg- en dienstverlening op maat.

Dagcentrum

Een dagverzorgingscentrum biedt een oplossing voor senioren waarvoor het moeilijk is om overdag zelfstandig thuis te leven. Er worden maaltijden aangeboden, ondersteuning bij zorg en verzorging maar ook revalidatie- en ontspanningsactiviteiten. Een dagverzorgingscentrum kan zo, niet enkel de levenskwaliteit van senioren verbeteren, maar ook de zorglast voor mantelzorgers verlichten.