Veiligheidsmaatregelen bij Armonea | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Veiligheidsmaatregelen bij Armonea

Veiligheidsmaatregelen bij Armonea

,,Een moeilijke tijd creëert geen helden. Het is tijdens moeilijke tijden dat we de held in ons ontdekken.,,

Sinds 8 mei laat de overheid versoepelingen toe in woonzorgcentra waar een voldoende hoge vaccinatiegraad voor bewoners en medewerkers gehaald werd. Ook in onze huizen kunnen onze bewoners én hun bezoekers opnieuw beetje bij beetje genieten van het ‘oude normaal’ en versoepelen we de maatregelen waar mogelijk.

Uiteraard blijft voorzichtigheid geboden want de veiligheid van onze bewoners, onze medewerkers en bezoekers is voor ons absolute prioriteit. We doen er daarom alles aan om van onze huizen ‘safe islands’ te maken, zonder ze om te vormen tot echte eilanden die afgesloten zijn van de buitenwereld. We vragen al onze bezoekers om een zelftest af te nemen bij het betreden van onze huizen en we blijven hameren op het belang van vaccinatie. De vaccinatiegraad in het overgrote deel van onze voorzieningen is op dit moment heel erg hoog, maar op de plekken waar dat nog niet het geval is blijven we  bewoners én medewerkers stimuleren om zich te laten vaccineren.

Alleen zo kunnen onze bewoners stilaan terug genieten van hun oude, vertrouwde leven dat terugkeert. En daarbij staat het ontvangen van familie, vrienden en kennissen uiteraard centraal. Wees welkom! Niet in al onze woonzorgcentra gelden op dit moment dezelfde maatregelen. Veel hangt hierbij af van het aantal gevaccineerde bewoners en medewerkers. Benieuwd naar welke regels waar van toepassing zijn? Hieronder vind je alle info! We volgen de richtlijnen van de overheid.

 

Ik bezoek een woonzorgcentrum in:

- Vlaanderen

- Brussel

- Wallonië