U bent hier

Ontdek onze woonzorgcentra, serviceflats en residenties aan de kust

Niet alleen beschikt Armonea over meer dan 35 jaar ervaring in de zorg- en dienstverlening voor senioren, maar gezien we de grootste in België zijn kan u erop rekenen dat we een site dicht bij u hebben. Op die manier kan u blijven genieten van een vertrouwde omgeving, en behoudt u al het contact met uw vrienden en familie.

Kunt u een beetje zorg of ondersteuning gebruiken? Bent u op zoek naar een comfortabele thuis die meer veiligheid biedt dan uw huidig verblijf?

Armonea biedt een ruime keuze aan woonmogelijkheden voor senioren aan, aangepast aan uw specifieke wensen en noden. Wij helpen u graag een op maat gemaakte oplossing te vinden. Aarzel niet om onze gratis advieslijn 0800 93 430 te bellen, of meer over enkele van de woonmogelijkheden te lezen op deze pagina.

Er is steeds een voorziening van Armonea in uw buurt, ontdek hier welke!

 

 

Onze woonzorgcentra aan de kust

 • Noordduin

  Koksijde
  undefined
  Het gloednieuwe woonzorgcentrum Noordduin opende in april 2015 de deuren. Het WZC ligt in een mooie, rustgevende en residentiële wijk aan de rand van natuurgebied 'Noordduinen'. Op die toplocatie bezorgt Noordduin een warme thuis aan 87 senioren.

  Meer info

   

 • Westduin

  Westende

  undefined
  In het voorjaar van 2014 opende WZC Westduin, een warm huis in een levendige gemeenschap dat een hoogwaardige woon- en zorgomgeving biedt aan 158 senioren. Het woonzorgcentrum ligt op enkele honderden meters van de dorpskern en het strand van Westende (Middelkerke).
   
  Meer info

Zoekt u een woonzorgcentrum, serviceflat of residentie van Armonea in de rest van België? Klik dan hier