Vragen? Bel ons! 0800 93 430

Menu
Close

U bent hier

Altijd een vakantiegevoel in onze sites aan zee

Aan de kust kunt u terecht in twee woonzorgcentra waar veiligheid en comfort vooropstaan. Zowel Noordduin als Westduin staan bovendien garant voor een uitstekende verzorging, dagelijks verse maaltijden en ruime kamers die u naar uw smaak kan inrichten.

Van de zee over het strand tot de duinen … In Noord- en Westduin wordt de natuur uw tuin. Zo kijkt WZC Noordduin in Koksijde uit op het natuurgebied Noordduinen. WZC Westduin ligt dan weer op slechts een honderdtal meter van het strand van Westende bij Middelkerke.

Zoekt u een verblijf in de ruimere regio, dan vindt u ons ook in Rumbeke-Roeselare en Brugge. Alle centra van Armonea bouwen bovendien voort op onze 35 jaar ervaring in de zorg- en dienstverlening voor senioren. Wij helpen u graag een woonmogelijkheid te vinden waar u zich honderd procent thuis voelt.

Contacteer ons voor meer informatie op onze gratis advieslijn: 0800 93 430. U kan ook een mailtje sturen via het contactformulier.

 

 

Onze woonzorgcentra aan de kust

 • Noordduin

  Koksijde
  undefined
  Het gloednieuwe woonzorgcentrum Noordduin opende in april 2015 de deuren. Het WZC ligt in een mooie, rustgevende en residentiële wijk aan de rand van natuurgebied 'Noordduinen'. Op die toplocatie bezorgt Noordduin een warme thuis aan 87 senioren.

  Meer info

   

 • Westduin

  Westende

  undefined
  In het voorjaar van 2014 opende WZC Westduin, een warm huis in een levendige gemeenschap dat een hoogwaardige woon- en zorgomgeving biedt aan 158 senioren. Het woonzorgcentrum ligt op enkele honderden meters van de dorpskern en het strand van Westende (Middelkerke).
   
  Meer info

Zoekt u een woonzorgcentrum, serviceflat of residentie van Armonea in de rest van België? Klik dan hier