U bent hier

Onze troeven

Zoals je ziet in onze cijfers is Armonea een organisatie in volle expansie. Dit biedt ons heel wat voordelen qua dienstverlening naar onze residenten:

 • ​Een enorme know-how: al onze voorzieningen leren al bijna 40 jaar van mekaar, van residentie Ten Eeckhoute in het noordwesten tot rusthuis Mathelin in het uiterste zuidoosten van ons land. Door voortdurend goede ideeën en ervaringen met mekaar uit te wisselen, groeit de kennis binnen Armonea elke dag opnieuw, en daar plukken al onze voorzieningen – en uiteindelijk de senioren die er wonen – elke dag de vruchten van.
   
 • Onze goed ontwikkelde centrale diensten ondersteunen onze voorzieningen bij heel wat dagelijkse taken, zoals de boekhouding, rekrutering, allerhande administratie, huismagazines, … Daardoor kunnen onze lokale medewerkers zich volledig concentreren op wat ze graag doen en zo goed kunnen: voor onze residenten zorgen.
   
 • Een grote onderneming als Armonea biedt heel wat troeven als werkgever: werkgelegenheid dicht bij huis, veel doorgroei- en specialisatiemogelijkheden, een enorme expertise, extralegale voordelen zoals een voordeelkaart, … Ondanks het tekort aan verpleegkundigen op de Belgische arbeidsmarkt, is Armonea toch in staat heel wat talent aan te trekken en te behouden. En zo garanderen we de zorg- en dienstverlening naar onze residenten. Wie alle troeven van Armonea als werkgever in detail wilt ontdekken, kan terecht op onze jobsite.
   
 • In een vergrijzende maatschappij als de onze is een kwaliteitsvolle seniorenzorgonderneming als Armonea broodnodig. Eén van de uitdagingen waar ons land de komende decennia voor staat, is de opvang van een groeiend aantal zorgbehoevende senioren. Door constant te blijven uitbreiden, is Armonea een groot deel van de oplossing voor die uitdaging.
   
 • We beschikken over de kennis en de middelen om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Daarover leest u hier meer.