Overslaan en naar de inhoud gaan
Short description

Van donderdag 14 tot en met zondag 24 november is het ‘week van de smaak’. Daarom geven we u graag meer informatie waar we bij Armonea allemaal op inzetten op gebied van eten & drinken in onze verschillende woonzorgcentra, assistentiewoningen & residenties.

Description

Van donderdag 14 tot en met zondag 24 november is het ‘week van de smaak’. Daarom geven we u graag meer informatie waar we bij Armonea allemaal op inzetten op gebied van eten & drinken in onze verschillende woonzorgcentra, assistentiewoningen & residenties.

Expertise paragraphs
Expertise para title
Seizoengerechten & streekproducten
Expertise para desc

Doorheen het jaar worden onze gerechten aangepast naar gelang het seizoen. Zo hebben we speciale wildspecialiteiten zoals: Everzwijnragout, Hertenmedaillon en Parelhoenfilet. Daarnaast serveren we ook een echt feestmaal met Kerstmis & Nieuwjaar en zorgen we voor chocolade tijdens Sinterklaas & Pasen.

Onze menu’s bevatten in de verschillende voorzieningen ook vaak producten uit de streek; Brabants grondwitloof, verse grijze garnalen, boerenpaté , Mechelse koekoek en witte pensen kan je dan ook regelmatig terugvinden! Ideaal met een lekker streekbiertje.

Expertise para title
Wie jarig is, mag kiezen!
Expertise para desc

In veel van onze voorzieningen mag de jarige het menu kiezen tijdens deze speciale dag. Vaak wordt er daarnaast ook nog een huisgemaakte taart voorzien.

Wist je dat we dagelijks ook een alternatief menu voorzien? Wanneer je het dagmenu niet lust kan je dus kiezen voor een alternatief. Op die manier proberen we elke dag opnieuw al onze bewoners gelukkig te maken met een maaltijd die ze graag lusten.

verjaardag

Expertise para title
Getest en goedgekeurd, elke dag opnieuw
Expertise para desc

Dagelijks wordt er in al onze vestigingen het menu van de dag op voorhand geproefd door een medewerker. Indien nodig, stuurt het keukenteam nog bij. Na het middagmaal bezoekt de kok de tafels in het restaurant.

Elke maand nodigen we onze bewoners uit om deel te nemen aan een vergadering van de maaltijdcommissie. Daarop bespreken we samen met onder meer de kok de maaltijden van de voorbije weken. Welke bereidingen waren lekker? Welke vielen wat minder in de smaak? Was alles voldoende gekruid? En wat zijn de culinaire verzoekjes voor de komende weken?

kok & bewoner

Expertise para title
Kom zelf proeven!
Expertise para desc

Naar aanleiding van ‘Week van de Smaak’ nodigen we u graag uit voor een lunch in één van onze voorzieningen. Stuur een mailtje naar communcation@armonea.be  tussen 14 & 24 november met vermelding: ‘week van de smaak’ voor een gratis driegangenlunch!

maaltijd

,,
Als de residenten mij komen vertellen dat het hen gesmaakt heeft
dan ben ik tevreden.Dat is het mooiste compliment.
,,

Informatie corona