Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom bij Spanjeberg te Zellik

Woonzorgcentrum
Korte beschrijving
ok

In het centrum van Zellik, een deelgemeente van Asse, vindt u Spanjeberg, een aangenaam woonzorgcentrum voor 101 senioren. U krijgt er uw eigen kamer die u zelf mag inrichten. Elke dag bereidt de kok verse, seizoensgebonden maaltijden.

Snel beschikbaar
  • Spanjeberg
    Brusselsesteenweg 544,
    1731 Zellik
  • 02 466 63 03
Kamertype of residentie
  • Eenpersoonskamer
  • Tweepersoonskamer
Download de brochure
Long description
-- Mededeling betreffende de kleine brand in Spanjeberg op zondagavond 17/01/2021 --

Op zondagavond 17 januari is er een kleine brand uitgebroken in de verpleegwachtpost op het gelijkvloers van woonzorgcentrum Spanjeberg. De brand werd veroorzaakt door een kortsluiting in een ventilator in het plafond van de wachtpost. Uit voorzorg zijn alle bewoners van de voorziening onmiddellijk naar de daartoe voorziene verzamelplaats buiten het gebouw geëscorteerd. Om onze bewoners te beschermen tegen de winterkou, werd al snel besloten om een aantal van hen tijdelijk onder te brengen bij buurtbewoners, een aantal in de ziekenwagens die preventief aanwezig waren en een aantal in een veilige ruimte in onze voorziening. 
De brand zelf was vrij snel geblust en kon zich niet verspreiden naar andere kamers van onze voorziening. Door de aanzienlijke rookontwikkeling en de nood om het hele gebouw uit te meten zodat dit probleem zich zeker niet opnieuw zou voordoen, is de brandweer wel enkele uren in de weer geweest. Op dit moment is ons volledige woonzorgcentrum echter opnieuw veilig en open voor alle bewoners, die allen de nacht gewoon op hun kamer kunnen doorbrengen. We willen graag benadrukken dat er op geen enkel moment reëel gevaar is geweest voor de bewoners of medewerkers van onze voorziening en dat er geen evacuaties zijn gebeurd. 
De verpleegwachtpost waar de brand is uitgebroken, blijft voorlopig verzegeld en herstellingswerkzaamheden gaan er zo snel mogelijk van start. 
Wij verontschuldigen ons voor het geleden ongemak. 
Wie bezorgd is of vragen heeft, kan steeds telefonisch of via MyArmonea bij ons terecht.

--

Ons uitstekende zorgteam staat dag en nacht voor u klaar. Met een aangepast zorgplan garanderen wij u de allerbeste ondersteuning. Dat betekent niet alleen verzorging wanneer het u het beste uitkomt, maar ook een open communicatie, zodat wij ons kunnen aanpassen aan uw behoeftes. Het enthousiaste animatieteam organiseert wekelijks activiteiten, regelmatig met scholen uit de buurt. Op zomerse dagen trekken we naar de markt in Asse. Wie het liever wat rustiger wil, kan op het terras of in een van onze leefruimtes vertoeven.

,,
Spanjeberg is voor mij
als een tweede thuis
,,

,,
Goed gelegen,
ik kan nog dagelijks te voet boodschappen doen
,,

In de nabijheid van Spanjeberg

,,
Zellik ons dorp, Spanjeberg onze thuis. Waar bewoners ons genegen,
bezoekers tevreden en medewerkers gedreven zijn.
,,

Ons Team

Andere voorzieningen in de omgeving

Previous Next
,,
Dag en nacht
staat iemand voor me klaar
,,

– Een bewoner