Quietas | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom bij Quietas te Dilbeek

Woonzorgcentrum

,,
De persoon staat centraal,
vandaar werk ik verder
,,

Korte beschrijving

De toegankelijke tuin, de grote ramen, het ruime terras: Quietas ademt rust. De gezellige leefruimtes per afdeling zorgen voor een familiale sfeer met uw medebewoners.

Snel beschikbaar
  • Quietas
    Bezenberg 10,
    1700 Dilbeek
  • 02 568 04 40
Kamertype of residentie
  • Eenpersoonskamer
  • Tweepersoonskamer
Download de brochure
Long description

124 senioren wonen bij Quietas: een sfeervolle thuis met lekker eten in een comfortabele omgeving. Ons diensten- en activiteitenaanbod is steeds aangepast aan uw noden en behoeften zodat u zich veilig voelt. Wij zetten hoog in op zorg zodat ook meer hulpbehoevende senioren of personen met dementie hier hun thuis vinden. De kamers, met eigen badkamer, waarborgen uw privacy en vrijheid. In de gemeenschappelijke ruimtes vindt u steeds een luisterend oor, gezelschap voor een spel of een salon om met familie en vrienden af te spreken. Dankzij de open uitstraling van Quietas voelt iedereen zich welkom.

,,
Langs deze weg wou ik u graag onze welgemeende felicitaties
overbrengen voor de hele crew voor restaurant Chez Quietas
,,

– Familielid van een bewoner

,,
Als ik op het terras zit en uitkijk op de tuin,
kom ik tot rust
,,

In de nabijheid van Quietas
Image
Surroundings Quietas
Ligging

Quietas ligt in een rustige woonwijk, op twee kilometer van Dilbeek. De Ninoofsesteenweg maakt ons woonzorgcentrum vlot bereikbaar met de auto. Bovendien geraakt u snel in Brussel. Het Erasmusziekenhuis is twaalf minuten rijden.

Image
Surroundings Quietas
Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte ligt op zo’n 200 meter van ons woonzorgcentrum. Van daaruit neem u rechtstreeks een bus tot Ternat, Dilbeek en Brussel-Zuid. Het dichtstbijzijnde treinstation is Sint-Martens-Bodegem, een tiental minuten met de bus.

Image
Surroundings Quietas
Winkelen

In Dilbeek zijn alle nodige handelszaken aanwezig. Ook zijn er enkele typische volkscafés, waar u zeker de lokale Lambiek of Kriek moet proeven. Wie een gezellige namidag wil shoppen, vindt dan weer in Brussel zijn ding.

Image
Surroundings Quietas
Ontspanning & recreatie

In het centrum van Dilbeek is een groot stadspark om te wandelen en te ontspannen. Voor de cultuurliefhebbers is De Westrand, een van de oudste cultuurcentra van Vlaanderen, zeker het bezoeken waard. En uiteraard kan u voor een daguitstap naar Brussel.

,,
Mijn doel is en blijft om een
thuis te creëren voor alle bewoners
,,

Ons Team

Andere voorzieningen in de omgeving

,,
Ik zou het zorgpersoneel willen bedanken voor de aandacht,
het geduld en de goede zorgen die ze verleenden aan mijn moeder
,,

– familie van een resident