Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom bij Park Kemmelberg te Berchem

Assistentiewoning
Korte beschrijving

31 parels van assistentiewoningen bestemd voor 65-plussers tellen de 3 prachtige nieuwbouw assistentiewoningcomplexen in het hartje van Berchem. Een eigentijds geheel van gloednieuwe, hoogkwalitatieve assistentiewoningen met gezellige binnentuinen, en dit in de Antwerpse binnenstad, op enkele meters van de autostrade en zeer vlot bereikbaar per tram, bus of trein.

Snel beschikbaar
  • Park Kemmelberg
    Grote Steenweg 175,
    2600 Berchem
    • We hanteren geen bezoekuren. U bent altijd welkom!
  • 03 235 30 30
Kamertype of residentie
  • Appartement met 1 slaapkamer
  • Appartement met 2 slaapkamers
Download de brochure
Long description

Park Kemmelberg biedt een thuis aan senioren die naar sociaal contact en ondersteuning zoeken. Onze bewoners leven zelfstandig, worden geacht weinig zorgen te hebben, en worden verondersteld grotendeels voor zichzelf in te staan.  We zijn graag het luisterende oor, de helpende hand, de ondersteunende factor… als de bewoners het ons vragen. Als onze bewoners ons niets vragen, respecteren wij hun zelfstandigheid, hun zelfredzaamheid, die we altijd zullen trachten in stand te houden en te ontwikkelen.
Respect voor de privacy spreekt in deze dus voor zich. Bewoners zijn in hun assistentiewoning zelfstandig thuis. Zonder expliciete of impliciete vraag komen wij niet in hun assistentiewoning.
En toch willen we meer zijn: we willen zekerheid bieden, zekerheid dat als er iets dringend is, wij er zullen zijn voor hen; zekerheid dat als er iets definitiefs gebeurt, wij definitieve oplossingen hebben. Als meer zorgen nodig zijn, zullen we die geven.
En zo hopen we dat onze bewoners zich kunnen thuis voelen, voor zichzelf instaan zolang ze kunnen en op onze dienstverlening beroep doen zoveel ze willen.

 

In de nabijheid van Park Kemmelberg
Ons Team

Andere voorzieningen in de omgeving

Previous Next