Millegem | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom bij Millegem te Ranst

Woonzorgcentrum
Korte beschrijving

In het landelijke Ranst, net buiten de dorpskern, ligt het woonzorgcentrum Millegem. Heel wat wandel- en fietstoeristen stellen de prachtige, groene omgeving op prijs en vergapen zich aan de vele fruitboomgaarden en de Kempische landschappen. Elke dag genieten onze bewoners mee van deze mooie, rustige omgeving.

 

Snel beschikbaar
 • Millegem
  Herentalsebaan 19,
  2520 Ranst
  • Iedereen is altijd welkom. We hanteren geen bezoekuren!
 • 03 485 66 00
Kamertype of residentie
 • Appartement met 1 slaapkamer
 • Appartement met 2 slaapkamers
Download de brochure
Long description

Wanneer u naar Millegem verhuist, vertoeft u niet alleen in een mooie omgeving, maar krijgt u ook de nodige zorg-en dienstverlening van een professioneel zorgteam. Via een individueel oproepsysteem kan u te allen tijde beroep doen op een van onze medewerkers, waardoor uw veiligheid gewaarborgd wordt. Om u de juiste zorg op maat te kunnen geven, werken wij samen met regionale en universitaire ziekenhuizen, scholen, een centrale apotheek voor automatische medicatieverdeling, een coördinerend raadgevend arts en het kennis- en expertisecentrum Anahata. Zo kunnen wij persoonsgerichte zorg aanbieden, ook aan bewoners met dementie. Verder kan u dagelijks deelnemen aan diverse activiteiten en genieten van gezonde, verse maaltijden van onze eigen chefs. Kortom, met respect voor uw privacy reiken we u in ons open huis een nieuwe thuis aan.

,,
Carpe
diem
,,

– familielid van een bewoner

,,
Daar alleen kan liefde wonen, daar alleen is ‘t leven zoet,
waar men stil en ongedwongen alles voor elkander doet
,,

In de nabijheid van Millegem
Image
Surroundings Mathelin
Ligging

Millegem is rustig gelegen in een groene, residentiële buurt, waar vele jonge gezinnen met kinderen wonen. Ons woonzorgcentrum is makkelijk bereikbaar via de E313 of de E34. Nabijgelegen ziekenhuizen bevinden zich in Lier, Herentals, Deurne en Malle.

Image
Surroundings Mayflower
Openbaar vervoer

Naar de bushalte ‘Ranst Gasthuisstraat’ is het vanaf ons woonzorgcentrum ongeveer een kilometer stappen.

Image
Surroundings Mayflower
Winkelen

Voor bloemen, een bank en een brood kan u in het dorp van Ranst terecht. Diverse supermarkten liggen verspreid rond het centrum. Wie stevig wil shoppen, hopt op de bus richting Antwerpen.

Image
Surroundings Mayflower
Ontspanning & recreatie

Voetbalfans kunnen vlakbij naar de wedstrijden van KFC Ranst kijken. De club met stamnummer 4704 heeft ook een seniorenploeg! Wie liever een frisse neus haalt, maakt een wandeling in het Zevenbergenbos. Daar ligt ook de Grot van Ranst, een authentiek bedevaartsoord.

,,
Care from our Heart
and with a Smile
,,

Ons Team
 • Image
  Frank Van Hal
  Frank Van Hal

  Directeur

 • Image
  Tessa Van Dessel
  Tessa Van Dessel

  Adjunct Directeur

 • Image
  Ronald De Meulenaer
  Ronald De Meulenaer

  Coördinator co-care

Andere voorzieningen in de omgeving