Binnenhof | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom bij Binnenhof te Merksplas

Woonzorgcentrum
Korte beschrijving

Woonzorgcentrum Binnenhof is een modern complex in hartje Merksplas. Door comfort te combineren met de beste zorg bieden we 65 bewoners een nieuwe, warme thuis aan.

 • Binnenhof
  Albertstraat 2,
  2330 Merksplas
  • Iedereen is altijd welkom. We hanteren geen bezoekuren!
   00u00 - 23u59
 • 014 76 68 00
Kamertype of residentie
 • Eenpersoonskamer
 • Tweepersoonskamer
Download de brochure
Long description

In Binnenhof is iedereen welkom. Ons team van professionals garandeert u de beste zorgverlening op maat voor alle noden. Via het centrale oproepsysteem staan ze op elk moment voor u klaar. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat elke bewoner zich bevoorrecht voelt. We luisteren naar iedereen: via de gebruikersraad hebben residenten inspraak om mee ons beleid te bepalen. Binnenhof staat voor openheid, familie en vrienden zijn altijd welkom. In onze ruime, comfortabele kamers en gemeenschappelijke ruimtes voelt u zich overal op uw gemak.

,,
In hartje Merksplas,
maar toch rustig gelegen en gemakkelijk bereikbaar!
,,

- Resident

,,
Ik had nooit gedacht op mijn leeftijd
nog zo'n hechte vriendschap te mogen vinden.
,,

- Een resident

In de nabijheid van Binnenhof
Image
Surroundings Binnenhof
Ligging

Dankzij onze centrale locatie liggen we middenin de voornaamste bezienswaardigheden van Merksplas. De ‘Spetsers’ zijn trots op hun gezellige centrum met een mooie kerk en een uitgebreide bibliotheek. Er zijn heel wat ziekenhuizen in de omgeving, vooral in Turnhout.

Image
Surroundings Binnenhof
Openbaar vervoer

Residentie Binnenhof ligt op 500 meter van centrum Merksplas. Aan de bushalte ‘Merksplas Dorp’ neemt u vlot de bus naar Antwerpen, Turnhoutof Hoogstraten. Het onthaal kan ook altijd een taxi voor u regelen.

Image
Surroundings Binnenhof
Winkelen

Door onze ligging in het centrum van Merksplas kan u voor boodschappen overal te voet naartoe: de middenstand van Merksplas zit op een zakdoek bij elkaar. Bewoners die graag uitgebreider shoppen, staan met de bus in een mum van tijd in de Gasthuisstraat in Turnhout of op de Meir in Antwerpen.

Image
Surroundings Binnenhof
Ontspanning & recreatie

Merksplas is niet groot, maar levensgenieters zullen aangenaam verrast zijn door het uitgebreide aanbod aan cafés, restaurants en tavernes. Voor geschiedenis kan u terecht in het Gevangenismuseum en Merksplas-Kolonie net buiten het centrum. Natuurliefhebbers zullen graag uitwaaien op de Hoogmoerheide, een natuurreservaat van uitgestrekte, typisch Kempische heidelandschappen.

,,
Die glimlach,
dát is waar ik het voor doe!
,,
Ontdek welke jobs we te bieden hebben.

Bekijk alle jobs

Ons Team

Andere voorzieningen in de omgeving

,,
Senioren helpen genieten van leef-tijd,
op de manier die hen het beste past.
,,