Overslaan en naar de inhoud gaan

,,
Ook in Spanje en Duitsland bieden wij een kwalitatief aanbod aan seniorenzorg
,,

Chris Cools | CEO Armonea

In juli 2016 zette Armonea voet aan land in Duitsland en Spanje, met 2 eerste internationale overnames van de groepen La Saleta in Spanje en DPUW (Deutsche Pflege Und Wohnen) in Duitsland. Armonea beheert na de overnames in totaal 138 zorgsites (respectievelijk 86 in België, 17 in Duitsland en 35 in Spanje) en 29 dagverzorgingscentra. Chris Cools, CEO van Armonea: “Armonea is een bedrijf met een duidelijke groeiambitie. Door de overnames hebben we nu een goede basis om verder door te groeien in deze landen en er met een kwalitatief zorgaanbod bij te dragen aan een oplossing voor de vergrijzing.”

Spanje

La Saleta werd opgericht in 1997 door Fernando Ruiz Castillo en Ana María Garcia Rubio, met als doel de referentie te worden op het vlak van zorg- en dienstverlening aan zorgbehoevenden in de regio Valencia. Het bedrijf is gespecialiseerd in psychomotorische revalidatie en specifieke zorg, waaronder Alzheimer. Fernando en Ana staan nog steeds zelf aan het roer van het bedrijf, en dat blijft ook na de overname zo.

Duitsland

DPUW werd opgericht in 1998 door dokter Hamma en mevrouw Rose. Het bedrijf, voornamelijk aanwezig in het oosten van Duitsland en Beieren, is gespecialiseerd in residentiële ouderenzorg en focust op kwalitatieve, maar betaalbare zorg.

Info?