Overslaan en naar de inhoud gaan

Colisée benoemt Filip Weyers tot Country Manager België

Mechelen, 09 Juni 2020

Colisée, Europees referentiespeler in de sector van de ouderenzorg, in België actief onder de naam “Armonea”, heeft vandaag aangekondigd Filip WEYERS te benoemen als Country Manager voor België, met onmiddellijke ingang.

Filip Weyers neemt daarbij de positie over van Heinz Beekmann, die recent besliste zijn carrière een andere wending te geven.

Na in maart eerst benoemd te zijn geweest tot Country Manager ad interim, herbevestigt Colisée haar vertrouwen in Filip Weyers, om het bestuur van Armonea in België waar te nemen. Vooraleer benoemd te worden tot Country Manager België, was Filip Weyers binnen Armonea reeds actief als Country Operations Officer voor Armonea, en daarvoor als Regional Director.

Christine Jeandel, Voorzitter van Colisée, staat erop Filip te bedanken voor zijn werk om Armonea door deze ongeziene gezondheidscrisis te loodsen, schouder aan schouder met de Belgische medewerkers, die de voorbije periode een uitzonderlijk engagement hebben getoond:

« Wij vertrouwen Filip in het grootste vertrouwen de sleutels van Armonea toe, en wij verbinden onze volle steun om hem bij te staan bij de verdere ontwikkeling van dat mooie huis dat Armonea is.”

« Ik ben zeer dankbaar voor deze aanstelling, die me de mogelijkheid biedt om verder te bouwen aan onze mooie organisatie, samen met mijn collega’s, die de voorbije maanden nogmaals getoond hebben dat we binnen Armonea over een onwaarschijnlijk potentieel beschikken” zegt Filip. “Hoewel de huidige crisis nog niet voorbij is, ben ik er van overtuigd dat wij hier sterker uit zullen komen. Met de expertise en de ervaring waar wij over beschikken, en met de steun van Colisée, kunnen we kijken naar een fantastische toekomst samen.”

Voordien werkte Filip Weyers, 38 jaar, in diverse functies bij Carrefour België en Kruidvat. Bovendien zet Filip zich reeds lange tijd in als vrijwilliger bij het Rode Kruis België.

Informatie corona