Bezoekregeling via online planning bij voorzieningen Armonea | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoekregeling via online planning bij voorzieningen Armonea

Via de website https://www.planmijnbezoek.be/ kan u een bezoek inplannen onze voorziening.
! Gebruik Google Chrome om deze link te openen !

Hierbij dient u uw persoonlijke code in te geven. Nog geen code ontvangen? Neem dan contact op met de specifieke voorziening waar uw naaste verblijft.

Dit bezoek dient minimaal 24u op voorhand ingepland te worden. Uw bezoek kan enkel doorgaan als u hierna een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Gelieve tijdens uw bezoek rekening te houden met de volgende maatregelen:

  • Alle bewoners van de voorziening moeten zijn getest . Alleen op die manier hebben we een concreet overzicht van het aantal besmettingen en de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen.

  • We werken aan oplossingen op maat van elke voorziening  waarbij we inzetten op een huiselijk, gezellige maar ook veilige ontmoetingsplek, zonder fysiek contact.

  • Elke bewoner zal zelf kunnen kiezen of hij bezoek wenst en van wie

  • Er zal maximaal 1 bezoeker per resident worden toegelaten, een bezoek zal maximaal 30 minuten duren. Op die manier hebben alle bewoners de kans om bezoek te ontvangen.

  • We vragen u om zich 10 minuten voor de afspraak aan te melden.

Omwille van veiligheidsredenen  zal er helaas nog geen bezoek mogelijk zijn  in de COVID-19-afdeling  of bij bewoners in kamerisolatie. Kinderen jonger dan 12 jaar zullen in eerste instantie niet toegelaten zijn tijdens het bezoek.

Wij benadrukken dat de maatregelen zoals op 6 mei aangekondigd door de nationale Veiligheidsraad, meer bepaald de toelating om bezoek tot 4 personen per gezin te mogen ontvangen, niet van toepassing is in onze woonzorgcentra.