ICT | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken als ICT medewerker bij Armonea

,,
Je job reikt veel verder dan louter vakexpertise jij bepaalt het geluk van elke bewoner.
,,

ICT beheert de Information Technology die Armonea zowel op strategisch als operationeel gebied ondersteunt. Dit beheer heeft effect op de gehele organisatie. Het juiste beheer maakt dat bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden.

Wie zijn we?

Het Business Intelligence team zit op de hoofdzetel in Mechelen. Zij zijn een onderdeel van het Finance departement. In dit team werken Analyst Programmeurs om data die voorhanden is, om te zetten naar informatie die de organisatie moet helpen om beslissingen te nemen.
Care Solutions is een aparte organisatie waarin de systemen en tools worden beheerd. Een ICT Director heeft de leiding over een datacenter team, interventie medewerkers en hardware specialisten. 
 

Wie zoeken we?

Elke functie binnen BI en ICT vraagt een specifieke ICT achtergrond en/of expertise. Een bachelor diploma is in alle functies een minimale vereiste. Analytische skills maken ook deel uit van de vaardigheden vereist voor de ICT functies.

Wat vertellen collega's?

Een van onze IT medewerkers aan het woord:

Empathie is een van de waarden van Armonea. Dat is niet zomaar een slogan maar het maakt effectief deel uit van de bedrijfscultuur. Hier komen werken was een aangename verandering, tot hiervoor werkte ik altijd in een IT sector met bijna enkel mannelijke collega’s.

Wat bieden we?

-    Een werkomgeving in volle groei waar innovatie hoog op de agenda staat. Op vlak van data analyse en IT technology staan er nog tal van projecten op tafel.
-    Aan de business kant staan, maakt dat je het effect ziet van de implementaties. 
-    IT tools en processen moeten de efficiency van onze medewerkers doen verhogen, zodat ze meer tijd vrij krijgen om hun aandacht aan zorg te besteden.

Abonneer op ICT
Soortgelijke vacatures bij Armonea
  • IT Support Engineer

    Voor onze groep van woonzorgcentra (+85) zijn wij op zoek naar een IT Support Engineer. Je zal deel uitmaken van het grotere facility departement en rapporteren aan de IT Infrastructure manager.