Onze gebouwen: huiselijkheid, comfort én privacy | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze gebouwen: huiselijkheid, comfort én privacy

Short description

Wanneer u onze woonzorgcentra of serviceflats binnenwandelt, komt u terecht in een warme omgeving, waarin we er alles aan doen opdat u zich welkom en thuis zou voelen. Niet alleen door het hartelijke onthaal, maar ook door onder meer het comfort, de huiselijke sfeer en de persoonlijkheid die onze gebouwen uitstralen.

Description

Bij veel mensen leeft misschien nog de perceptie van woonzorgcentra als kille gebouwen. Dat is uiteraard niet waar we bij Armonea naar streven. Bij ons komt u terecht in een warme omgeving, waar zorg natuurlijk zeer belangrijk is, waar we aandacht hebben voor genieten van het leven met familie en vrienden ... Kortom, waar u zich goed kunt voelen. Dat realiseren we niet alleen met onze persoonlijke aanpak, maar ook met onze aandacht voor de leefomgeving en infrastructuur.

 

Onze expert op het gebied
Peter Lambrechts

0800 93 430

Externe links
Expertise paragraphs
Expertise para title
Comfort en privacy
Expertise para desc

Wanneer u een huis van Armonea binnenwandelt, valt u meteen op hoe de omgeving er helemaal aangepast is aan specifieke noden, zoals een eventuele beperkte mobiliteit. Dat geldt zowel voor de gemeenschappelijke delen als voor de privéruimten. Daarnaast bevatten vele kamers en serviceflats schuifwanden. Daarmee kan de bewoner bijvoorbeeld de slaapruimte afschermen voor meer privacy. Of de badkamer openstellen, zodat die ’s nachts makkelijk te bereiken is. De meest recente gebouwen zijn ook uitgerust met domotica, om het comfort nog meer te verhogen.

 

Expertise para title
Voor elke bewoner
Expertise para desc

Bij de inrichting van onze gebouwen hebben we ook veel aandacht voor de noden van senioren met dementie. Zo proberen we doodlopende gangen te vermijden, zodat ze steeds een weg terugvinden naar hun leefruimte of kamer. Tegelijk wijzen we de weg naar lokalen zoals de badkamer aan met een beeld ervan, omdat mensen dit langer onthouden. Bijzonder is ook de herinneringskast naast de kamerdeur. Die bevat een selectie van persoonlijke voorwerpen. Stuk voor stuk vormen ze een perfect aanknopingspunt voor een gesprek met familie en verzorgers.

Expertise para title
Open en warmte
Expertise para desc

Bewoners genieten bij ons van alle comfort en privacy, maar verblijven tegelijk in een zeer open huis. Zo is de cafetaria geen refter, maar een gezellig café, waar zowel bewoners als familie en vrienden graag vertoeven en genieten. Ook de bereikbaarheid van onze huizen voor bezoek is steeds een aandachtspunt.

Expertise para title
Persoonlijkheid
Expertise para desc

Ten slotte willen we dat onze gebouwen persoonlijkheid uitstralen, omdat dit nu eenmaal deel uitmaakt van een huiselijke sfeer. Wanneer u vroeger een woning betrok, koos u ook voor een huis die bij u paste. Waarom zou dat nu anders moeten zijn? Zo openden we in september 2017 een woonzorgcentrum in een oude brouwerij, in Merchtem. Een uniek gebouw, met een warme sfeer en een bijzonder karakter, waarin zijn bewoners zich perfect kunnen vinden. Tot ons en hun groot plezier.