Maak van Armonea uw thuis | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Maak van Armonea uw thuis

Short description

We streven ernaar dat elke bewoner zich thuis & goed voelt, daarom vinden we huiselijke gezelligheid in combinatie met uitstekende zorg zeer belangrijk. Zo kan de persoonlijke leefruimte zelf ingericht worden, hechten we belang aan feedback van onze bewoners en staat er een zeer uitgebreid team klaar voor de zorg- en dienstverlening. 

Description

    

Expertise paragraphs
Expertise para title
Het team
Expertise para desc

In al onze woonzorgcentra is er een volledig team beschikbaar bestaande uit interne en externe specialisten. Zo zijn er, onder leiding van de hoofdverpleegkundigen, natuurlijk verpleeg- en zorgkundigen aanwezig. Deze  hoofdverpleegkundigen worden dan weer aangestuurd door de Head Care. Samen met de Head Hospitality & Head Admin vervolledigen zij met de directeur het management team. Meer informatie over al onze verschillende medewerkers kan je hier terugvinden.

Expertise para title
Echt thuis zijn
Expertise para desc

We stimuleren nieuwe bewoners om eigen meubels en spulletjes van thuis mee te brengen. Op die manier kan de nieuwe kamer of appartement naar wens van de bewoner ingericht worden. Daarnaast houden wij ook zo veel mogelijk rekening met de gewoontes en persoonlijke wensen. Wanneer u bijvoorbeeld eens lekker lang wilt slapen en later wilt ontbijten, dan zoeken wij naar manieren om dat mogelijk te maken.

Benieuwd hoe u beslissingen kan maken bij Armonea? Klik dan hier

Expertise para title
Huiselijkheid, comfort & privacy
Expertise para desc

Bij ons komt u terecht in een warme omgeving, waar zorg natuurlijk zeer belangrijk is, waar we aandacht hebben voor genieten van het leven met familie en vrienden ... Kortom, waar u zich goed kunt voelen. Dat realiseren we niet alleen met onze persoonlijke aanpak, maar ook met onze aandacht voor de leefomgeving en infrastructuur. Zo zijn de badkamers in de kamers functioneel ingericht zodat u hiervan dagelijks op een handige manier gebruik van kan maken. Daarnaast dragen we privacy ook erg hoog in het vaandel, kloppen op de deur alvorens binnen te komen is bij ons een evidentie.

Lees meer hierover.

Expertise para title
Kom Armonea ontdekken met een gratis verwenkoffie!
Expertise para desc

Benieuwd waar het dichtstbijzijnde woonzorgcentrum, assistentiewoning en/of residentie van Armonea is? Vul onderstaand formulier in en kom het zelf ontdekken met een heerlijke verwenkoffie! We contacteren u zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

 

 

Vul onderstaand formulier in en kom zelf ontdekken waarom elke bewoner zich bij Armonea thuis & goed voelt.

Beeld-CAPTCHA