Overslaan en naar de inhoud gaan

Groeten uit... 900 kaarten gekregen uit de hele wereld!

Short description

Stuur uw vakantiekaartjes naar onze residenten in WZC Heiberg!

Tot nu toe hebben we niet minder dan 900 kaarten gekregen!! Bedankt iedereen.

libellelibelle

ok

Description

Een ouderwets vakantiekaartje zorgt voor een lach op het gezicht van onze senioren.

We zitten volop in de zomermaanden en dan trekken er heel wat mensen op vakantie naar binnen- en buitenland. In deze digitale tijden sturen we een Whatsapp-berichtje om te laten weten dat we aangekomen zijn op onze bestemming, delen we foto's via onze Instagram of Facebook en vertellen we de gênantste verhalen per mail. Maar... in de jeugdjaren van onze residenten deden ze dit met pen en papier... én via vakantiekaartjes.

Wie vindt het nu niet leuk om naar de postbus te rennen en te kijken of er een kaartje toegekomen is van één van je familieleden of vrienden? Een heus nostalgisch gevoel. Ook voor onze residenten. Daarom roepen we iedereen op om zoveel mogelijk vakantiekaartjes te sturen naar onze residenten in WZC Heiberg, én we lanceren deze vraag ook in de Libelle van 12 juli... We hopen dus enorm veel kaartjes te mogen ontvangen? Doe jij mee? Stuur dan een kaartje !

Onze expert op het gebied

Heiberg
Heibergstraat 17 
2340 Beerse

014 76 22 00

Externe links
Expertise paragraphs
Expertise para title
En blijf je in 't land, kom gerust de vakantiesfeer opsnuiven in ons WZC, ook jij kan onze vakantiekaartjes komen ontdekken! Tot dan!
Expertise para desc

ko

Info?