Cadeautips voor senioren | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Cadeautips voor senioren

Short description

Een goed cadeau voor iemand vinden is niet altijd even gemakkelijk, zeker niet voor je (groot)ouders! 

Description

Wanneer je (groot)ouders ouder zijn dan 80, bestaat de kans dat ze in een woonzorgcentrum, assistentiewoning of residentie verblijven. Wij van Armonea zijn aan de slag gegaan en hebben een lijst gemaakt met tips voor de ideale cadeaus. 
 

Onze expert op het gebied
Une question? Vraagje?
Externe links
Expertise paragraphs
Expertise para title
Persoonlijke geschenken
Expertise para desc

Waarmee je altijd scoort  zijn zelfgemaakte cadeaus. Hiervoor zijn er enorm veel mogelijkheden. Zo kan je in de keuken aan de slag voor lekkere koekjes of een heerlijke kerstcake of –taart. Geen keukenprins(es)? Dan zijn een kalender met familiefoto’s, een koffietas  waar je een leuke boodschap op schrijft: persoonlijke cadeaus die je gezellig samen kan opeten of een mooie herinnering waar altijd even naar gekeken kan worden.

cadeau
Expertise para title
Samen op stap
Expertise para desc

Wie vind het nu niet fijn om samen iets leuks te gaan doen? Het is natuurlijk wel belangrijk  om rekening te houden met de mobiliteit van je (groot)ouders. Een dagje naar de dierentuin of een bezoek aan een markt is altijd leuk. 
 

Expertise para title
Eigen interesses 
Expertise para desc

Je (groot)ouders hebben natuurlijk ook hun eigen activiteiten die ze graag doen. Zo kan een puzzelboek of een gepersonaliseerd boek kaarten erg leuk zijn. Maar dat zijn natuurlijk niet de enige activiteiten, wist je dat we in al onze woonzorgcentra enorm veel verschillende activiteiten aanbieden? Zo hebben we in enkele woonzorgcentra een speciale duofiets ter beschikking. Ook worden er regelmatig diners georganiseerd: Mosselen, stoofvlees, vol-au-vent,  voor ieders wat wils! 

cadeau
Expertise para title
Armonea, ook bij jou in de buurt
Expertise para desc

Armonea, ook bij jou in de buurt
Benieuwd waar het dichtstbijzijnde woonzorgcentrum, assistentiewoning en/of residentie van Armonea is? Kijk voor meer informatie op www.armonea.be/voorzieningen

Expertise para title
Over Armonea
Expertise para desc

Armonea is de grootste onafhankelijke seniorenzorgorganisatie in België. Dagelijks helpen onze 6.500 medewerkers meer dan 9.000 senioren genieten van hun leef-tijd, op de manier die hen het beste past. In zijn bijna 40 jarig bestaan, vergaarde Armonea heel wat expertise in dementie, onder meer met een gespecialiseerd woonzorgcentrum in Ukkel. Via ons dementie-kenniscentrum Anahata delen wij deze kennis en ervaring met onze 75 woonzorgcentra in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Armonea is ook actief in Spanje en Duitsland en baat er 57 woonzorgcentra uit.

Expertise para title
Werken bij Armonea?
Expertise para desc

Werken bij Armonea is werken voor een Belgische topper in de zorgsector met hoofdkantoor in Mechelen en 87 residenties verspreid over heel het land. Het is kiezen voor een werkgever die in mensen en technologie durft te investeren én op alle vakken professionalisme nastreeft. Het is meegroeien in een bedrijf waar teamwork, feelgood en respect op de werkvloer belangrijk zijn en passie voor zorg een must is. Ga naar www.armonea.be/jobs om onze openstaande vacatures te bekijken.