Betere zorgondersteuning dankzij onze zorgapp | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Betere zorgondersteuning dankzij onze zorgapp

Short description

Zorg aangepast aan de noden van onze bewoners, daarnaar streven we bij Armonea. Om onze zorgverleners daarbij te ondersteunen, beschikken ze elk over een handige app op een smartphone of tablet. Daarin staan alle details over welke verzorging u nodig hebt en over uw persoonlijke voorkeuren.

 

Description

Vroeger moest het verzorgend personeel in woonzorgcentra alle zorgbepalingen voor elke inwoner op papier meenemen tijdens een verzorgingsronde. Bovendien kende een nieuwe medewerker uw noden niet altijd meteen, en diende hij die dus na te vragen bij collega’s. Maar dat alles is bij ons verleden tijd, dankzij de technologie in onze broekzak.

Onze expert op het gebied
Hilde de Bruyn
Externe links
Expertise paragraphs
Expertise para title
Steeds precies de zorg die u nodig hebt
Expertise para desc

Elke zorgverlener bij ons gebruikt de mobiele applicatie ZappS. Daarin vinden zij alle laatste info over de zorgen die u nodig hebt, inclusief uw noden op het vlak van medicatie. Elke uitgevoerde taak vinkt de verzorger meteen digitaal af in een checklist. Dat wordt onmiddellijk ook in het centrale, elektronische zorgdossier geregistreerd. Ook uw gezondheidstoestand van de voorbije dagen staat haarfijn in de app beschreven. Zo is uw arts meteen op de hoogte, wanneer hij langskomt.

Expertise para title
Volgens uw persoonlijke wensen
Expertise para desc

Dankzij de app heeft elke medewerker dus heel wat informatie meteen ter beschikking: over medicatie, persoonlijke voorkeuren enzovoort. Misschien trekt een inwoner liever graag een mooi gestreken hemd aan, na de douche? Dankzij ZappS weet iedereen van ons dit, en wordt die wens zo veel mogelijk gerespecteerd. Onze zorgapp helpt ons dus efficiënt en ook veilig te werken.

Expertise para title
Alsof jullie elkaar jaren kennen
Expertise para desc

De applicatie bevat ook observaties. Zo weet elke verzorger door nota’s van een collega steeds hoe iemand zich de voorbije dagen voelde of heeft gegeten, en kan de medewerker daarop inspelen. Zelfs elke verjaardag staat in de app vermeld. Dit bevordert het contact, en helpt om snel een vertrouwensband te smeden. Zo bespaart de app het zorgteam ook tijd.