Beslis mee over uw nieuwe thuis | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

Beslis mee over uw nieuwe thuis

Short description

Wanneer u bij ons inwoont, is het belangrijk dat u zich helemaal thuis voelt. U en uw familie krijgen bij ons dan ook heel wat inspraak in onze werking, om die alsmaar verder te verbeteren. Hiervoor nodigen we u en uw familie bijvoorbeeld geregeld uit op een gebruikersraad.

Description

Broedt u op een idee over hoe onze werking nog beter kan? Kom er dan zeker mee naar onze gebruikersraad. We bespreken er uw suggesties of bekommernissen, en werken er in overleg een actie rond uit. De raad komt minsten vier keer per jaar samen, en alle bewoners en hun familie zijn uiteraard van harte welkom.

Onze expert op het gebied
Sonja Sommeryns

0800 93 430

Externe links
Expertise paragraphs
Expertise para title
Alles is bespreekbaar
Expertise para desc

Op zo’n gebruikersraad kunt u om het even welk onderwerp aankaarten: zowel de toegediende zorg, als de maaltijden, de schoonmaak van de eigen kamer en de gemeenschappelijke delen, het aanbod van activiteiten, noem maar op. Het enige criterium is dat het punt meerdere bewoners aanbelangt. Met privézaken kunt u uiteraard ook steeds bij ons terecht, maar dan in alle discretie apart.

Expertise para title
Transparantie en nuttige info
Expertise para desc

Tegelijk krijgt u tijdens een gebruikersraad meer inzicht in onze organisatie. U komt dan immers ook meer te weten over onze werking, het waarom ervan, opgestarte projecten enz. U krijgt zelfs tips mee over eventuele nieuwe premies waarop u of uw familie mogelijk recht hebben. Dergelijke informatie delen we maar al te graag met u.

Expertise para title
Nog een stapje verder
Expertise para desc


Wilt u zich nog meer engageren binnen onze organisatie, dan kunt u sinds 2018 in enkele sites deelnemen aan de participatieraad, ook wel ons ‘parlement’ genoemd. We werken deze nieuwe overlegvorm volop uit. Daarmee willen we de bewoners een stem geven over wat we samen kunnen doen om nog meer, en tot in de kleine details, tegemoet te komen aan hun wensen.

Expertise para title
Niet alleen woorden, maar ook daden
Expertise para desc

Zaken bespreken is een eerste goede stap, maar indien mogelijk, stellen we u tijdens de gebruikersraad meteen een oplossing voor. Dat lukt zeker als uw vraag relatief eenvoudig is, zoals een verandering in de fijne vleeswaren van het koud buffet. In andere gevallen vergt een aangekaart issue eerst overleg met de directie, het zorgteam, een arts … Dan werken we tegen het volgende overlegmoment een actieplan uit, waarna we het samen met u bespreken en eventueel bijsturen.

 

 

Expertise para title
Cruciale terugkoppeling
Expertise para desc

Is er iets veranderd dankzij uw input, dan krijgt u uiteraard informatie over de resultaten. Beslissingen die we meteen tijdens de gebruikersraad hebben genomen, leest u in het uitgehangen verslag. In andere gevallen krijgen bewoners en familieleden een persoonlijke e-mail, of worden de genomen stappen toegelicht tijdens de volgende gebruikersraad. Zo weet u dat we steevast de daad bij het woord voegen.