8 september : HAPPINESS DAY | Armonea Overslaan en naar de inhoud gaan

8 september : HAPPINESS DAY

Short description

Een recente studie heeft aangetoond dat personen op oudere leeftijd over het algemeen minder gestresseerd en dus gelukkiger zijn dan hun nakomelingen. 

 

Description

Bij Armonea schenken we veel aandacht aan het geluk van onze bewoners en aan de internationale dag van het geluk!
Om het geluk van onze bewoners te bevorderen hebben we een aantal initiatieven op poten gezet.
Op die manier wordt elke dag bij Armonea een geluksdag!

 

Expertise paragraphs
Expertise para title
1. Het geluksboekje
Expertise para desc

We zijn steeds op zoek naar verhalen en anekdotes van onze residenten.  Verhalen die ons hart verwarmen, die ons doen lachten, maar ook verhalen die ons emotioneel raken.


Hieronder vind u een kleine selectie van geluksverhalen die we reeds hebben gevonden.

"De bron van geluk is de afwezigheid van ongeluk. Je moet je energie op een positieve manier aanwenden" Resident van Le Lothier

"Elke dag is zinol, leef vandaag" Resident van Westduin

"Dat er hier meer vrouwem zijn dan mannen maakt me gelukkig. Hihihi" Resident an Overbeke

 
Heb je ook zin om onze geluksverhalen te ontdekken?  Stuur gerust een mailtje naar marcom@armonea.be om de digitale versie te ontvangen!

 

Expertise para title
2. Onze slogan
Expertise para desc

Op geluk staat geen leeftijd.  We hebben deze slogan niet toevallig gekozen. Deze slogan beschrijft onze visie en de manier waarop we met onze senioren willen omgaan.

Dat is onze eerste overtuiging: geluk hangt niet af van de leeftijd.

Iedereen kan gelukkig zijn, van 9 tot 99 jaar.  Het is in deze optiek dat elk woonzorgcentrum van Armonea regelmatig activiteiten organiseert om onze bewoners te plezieren.  Zowel voor grote als kleine groepen, zowel binnen als buiten, … We hebben activiteiten voor alle leeftijden en interesses: cultureel, sportief, ludiek,…

En als u zelf nog suggesties heeft, zijn deze uiteraard ook altijd welkom.

 

Home 

Expertise para title
3. Geluksdag
Expertise para desc

Eén dag per jaar organiseren we onze Armonea Dag, ook wel  genaamd onze Geluksdag.  Deze dag is een unieke gelegenheid om samen met onze medewerkers en onze residenten en hun familie gezellig samen te zijn en het leven te vieren. Deze dag staat ook in het teken van lekker eten …

Expertise para title
4. Onze tevredenheidsenquête
Expertise para desc

Het geluk van onze residenten staat centraal in onze bedrijfsgeest.
Daarom organiseren we elk jaar een tevredenheidsenquête bij onze residenten en hun familieleden. In deze anonieme enquêtes bevragen we onze sterke punten, maar ook onze minder sterke punten. Dit met de bedoeling om onze werking constant te verbeteren.  Deze enquêtes gaan niet alleen over onze  kwaliteitszorg, maar ook over de manier waarop we omgaan met onze residenten zodanig dat iedereen zich bij ons veilig, gelukkig en welkom kan voelen.