Overslaan en naar de inhoud gaan

Workshop Vredesmonument

Donderdag 30 Augustus 2018

Rusthuisbewoners maken Berchems vredesmonument

Op donderdag 30 augustus gaat kunstenaar Frederik Rombach aan de slag met 12 bewoners van het woonzorgcentrum Moretus uit Berchem. In opdracht van het District Berchem maakt hij een vredesmonument ter nagedachtenis van het einde van de Eerste Wereldoorlog, 100 jaar geleden. De bewoners van Moretus zijn één van de 6 Berchemnaars die de kunstenaar meehelpen bij het realiseren van zijn kunstwerk.

De 12 bewoners van Moretus zullen tijdens een workshop met de kunstenaar 12 stukken glas met gekleurd glaspoeder bewerken. Nadien wordt het glas in het atelier van de kunstenaar in Hoboken gebakken en later verwerkt in het monument dat in de Victor Jacobslei wordt geplaatst.

Deze activiteit vond plaats op 30 Augustus 2018
Woonzorgcentrum Moretus

Grote Steenweg 185
Over Moretus

In woonzorgcentrum Moretus staan we klaar met een uitgebreid dienstenaanbod. Ons toegewijd  team van zorgdeskundigen garandeert u steeds de meest kwalitatieve hulp, op het juiste moment. Ook een kapbeurt, pedicure en gelaatsverzorging is mogelijk bij ons! Bovendien bereidt onze keukenploeg dagelijks verse maaltijden. Kortom, u kunt rekenen op een warme zorgcultuur waarbij respect, genegenheid en luisterbereidheid centraal staan.

Onze assistentiewoningen (Park Kemmelberg) bevinden zich op enkele minuten, ga naar www.armonea.be/parkkemmelberg voor meer informatie. 

 

Moretus is gelegen in een prachtige omgeving en biedt als woonzorgcentrum plaats aan 150 bewoners. Hier geniet u van alle moderne comfort, de allerbeste zorg en een waaier aan activiteiten. Bewoners richten hun kamer in naar eigen voorkeur en met eigen meubilair. Op deze manier creëert iedereen zijn eigen, gezellige stulpje zoals hij/zij dit wenst.

Reinhilde Dierick

Directeur

0475 46 50 78

moretus.dir@armonea.be

Meer details
Informatie corona