Overslaan en naar de inhoud gaan

Werelddierenweek in De Vlamme

Maandag 01 Oktober 2018

Werelddierendag werd vorige week in De Vlamme vergroot tot een heuse werelddierenweek. 
De hele week stond in het teken van verschillende dieren. Elk beestje kreeg een warm onthaal, er werden kringgesprekken gehouden rond de gewoontes, karaktertrekken en eigenaardigheden van elk dier.
Op maandag konden de geitjes uit onze eigen tuin binnen komen knuffelen,
Dinsdag kregen we een roofvogelshow voorgeschoteld, zeer deskundig gebracht vanuit Valkerij de Kaproen.
Woensdag stond in het teken van de konijnen, ook zij hebben hun vaste verblijfplaats in de tuin van De Vlamme
Donderdag kwamen Moesti en Blupje, twee katten van een medewerkster op bezoek en vrijdag was het de beurt aan Roefel en Laïko, een Berner Sennen hond en een Jack-Russel.
 

Deze activiteit vond plaats op 01 Oktober 2018
Over De Vlamme

WZC De Vlamme biedt een gezellige woonplaats voor wie houdt van natuurpracht en rust. Gelegen in de zacht glooiende Vlaamse Ardennen halen onze bewoners hun hart op aan het overweldigende landschap en onze eigen mooie tuin, terras en boerderij.

De liefde voor de natuur vertaalt zich in de vele activiteiten waar onze bewoners aan deelnemen, bijvoorbeeld voederbollen en nestkasten maken voor vogels. Ook culinair leven we op het ritme van Moeder Aarde: dagelijks serveren we verse maaltijden op basis van seizoensproducten. Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd, zoals een uitstap naar de markt, de bib, een museum of een naburig dorp. Contact met verenigingen zijn belangrijk voor ons huis: wij willen een essentieel deel uitmaken van de lokale gemeenschap.

Image
Dieter Opdecam
Dieter Opdecam

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?