Overslaan en naar de inhoud gaan

Werelddag dementie in Den Brem

Zaterdag 21 September 2019

Eind september stond in teken van Werelddag dementie.  Onze bewoners werden op die dag getrakteerd op versgebakken smoutebollen. ’s Avonds werden er vers gesneden frietjes voorzien. Onze TV-kamer werd ingericht als snoezelruimte. Deze ruimte maakte van onrust opnieuw rust. Bewoners genoten van handmassages, rustgevende muziek en heerlijke geuren. De snoezelruimte was zo’n succes dat we besloten deze nog een tijdje langer bij ons te houden.

Deze activiteit vond plaats op 21 September 2019
Woonzorgcentrum Den Brem

Bremstraat 26
Over Den Brem

De bewoners, de vrijwilligers en het personeel heten u van harte welkom in woonzorgcentrum Den Brem! WZC Den Brem biedt plaats aan 120 residenten en ligt in een rustige woonwijk in Rijkevorsel, op wandelafstand van het centrum. Het huis staat garant voor informele, Kempische gezelligheid.

WZC Den Brem is synoniem voor gezellig thuiskomen, een plaats waar iedere bewoner gewoon zichzelf kan zijn. De bewoners zien hun dagen gevuld met een gezellige babbel, gezelschapsspelen, uitstappen in de buurt, sportactiviteiten en muzieknamiddagen. U kan er zelfs genieten van aromatherapie, massages of een lekker luxebad! We krijgen bezoek van muziek- en dansgroepen, verenigingen en scholen uit de buurt: intergenerationele samenwerking is een parel aan onze kroon. Onze bewoners worden elke dag verwend met Kempische cuisine: naast de dagelijkse kost worden ze geregeld getrakteerd op pensen, pannekoeken, smoutebollen, ijs of een uitgebreid ontbijtbuffet.

Image
Nanette Michel
Nanette Michel

Directeur

03 314 43 41

brem@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona