Overslaan en naar de inhoud gaan

We klussen er op los in WZC Den Brem

Zondag 15 December 2019

Sinds kort is er in WZC Den Brem een Woon –en leefbord te bespeuren. Een bord met een opsomming van dagtaken die door onze bewoners kunnen worden uitgevoerd. Het is terug te vinden in onze cafetaria en wordt ingezet voor wat men graag nog zelf wenst te doen. Alles kan, niets moet dus. Er zijn als het ware vacatures uitgeschreven voor bewoners die op zoek zijn naar een welbepaalde taak in huis, zoals het dekken van de tafels, het vouwen van de was, … Er wordt al aardig wat geklutst in WZC Den Brem en vandaar een welgemeende ‘dank U’ aan onze bewoners die zich hier dagelijks voor inzetten.

Deze activiteit vond plaats op 15 December 2019
Woonzorgcentrum Den Brem

Bremstraat 26
Over Den Brem

De bewoners, de vrijwilligers en het personeel heten u van harte welkom in woonzorgcentrum Den Brem! WZC Den Brem biedt plaats aan 120 residenten en ligt in een rustige woonwijk in Rijkevorsel, op wandelafstand van het centrum. Het huis staat garant voor informele, Kempische gezelligheid.

WZC Den Brem is synoniem voor gezellig thuiskomen, een plaats waar iedere bewoner gewoon zichzelf kan zijn. De bewoners zien hun dagen gevuld met een gezellige babbel, gezelschapsspelen, uitstappen in de buurt, sportactiviteiten en muzieknamiddagen. U kan er zelfs genieten van aromatherapie, massages of een lekker luxebad! We krijgen bezoek van muziek- en dansgroepen, verenigingen en scholen uit de buurt: intergenerationele samenwerking is een parel aan onze kroon. Onze bewoners worden elke dag verwend met Kempische cuisine: naast de dagelijkse kost worden ze geregeld getrakteerd op pensen, pannekoeken, smoutebollen, ijs of een uitgebreid ontbijtbuffet.

Image
Nanette Michel
Nanette Michel

Directeur

03 314 43 41

brem@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona