Overslaan en naar de inhoud gaan

Vakanties voor onze 10 bewoners

Maandag 15 Oktober 2018

15 oktober was het een dag om nooit te vergeten. Na lang voorbereiden en organiseren vertrokken 10 bewoners en hun begeleiders van Larenshof op midweek.
Ze logeerden in het 4 sterrenhotel Polderwind en maakten er een onvergetelijke vakantie van. Op volgende foto’s kan je zien hoe hard de bewoners van de beschermde afdeling genoten hebben om nog eens op vakantie te kunnen gaan 

Deze activiteit vond plaats op 15 Oktober 2018
Over Larenshof

Naast permanent wonen in het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen hebben wij ook 15 kamers beschikbaar voor een aangemeld herstelverblijf. Net voorbij het Kasteel van Laarne en aan het einde van de imposante Kasteeldreef ligt residentie Larenshof. Bij ons vindt u een warme leefomgeving met het modernste comfort en een uitgebreide waaier aan diensten.

Wanneer u het domein oprijdt, voelt u onmiddellijk de gezelligheid en menselijke warmte die Larenshof uitstraalt. Het woonzorgcentrum opende de deuren in november 2010. Een team van gekwalificeerde medewerkers staat voor u klaar met de beste zorgen of gewoon voor een hartelijke babbel. Via ons oproepsysteem kunt u de klok rond op hen rekenen. Larenshof is een open huis waar iedereen zich op zijn gemak voelt. U laten genieten van elke dag: voor minder gaan we niet.

Image
Team Barbara Moreau
Barbara Moreau

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona