Overslaan en naar de inhoud gaan

Travestieshow

Vrijdag 22 Maart 2019

Onze bewoners en hun familie genoten van de travestieshow, gebracht door Freya Piper en Tyra Christal. Verschillende personages maakten hun opwachting: van Mary Poppins tot ‘zatte Rita’. Samen genoten wij van dit niet-zo-alledaagse gebeuren

Deze activiteit vond plaats op 22 Maart 2019
Over De Vlamme

WZC De Vlamme biedt een gezellige woonplaats voor wie houdt van natuurpracht en rust. Gelegen in de zacht glooiende Vlaamse Ardennen halen onze bewoners hun hart op aan het overweldigende landschap en onze eigen mooie tuin, terras en boerderij.

De liefde voor de natuur vertaalt zich in de vele activiteiten waar onze bewoners aan deelnemen, bijvoorbeeld voederbollen en nestkasten maken voor vogels. Ook culinair leven we op het ritme van Moeder Aarde: dagelijks serveren we verse maaltijden op basis van seizoensproducten. Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd, zoals een uitstap naar de markt, de bib, een museum of een naburig dorp. Contact met verenigingen zijn belangrijk voor ons huis: wij willen een essentieel deel uitmaken van de lokale gemeenschap.

Image
Dieter Opdecam
Dieter Opdecam

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Informatie corona