Overslaan en naar de inhoud gaan

Taxi Nostalgique in Home Castel

Dinsdag 02 Oktober 2018

Il a peut-être perdu ses boucles noires, mais pas ses jolies histoires . August, surnommé Krol, est un pur Molenbeekois. Il a souhaité se rendre sur la place communale de Molenbeek où il a passé presque toute sa vie.

Zijn zwarte krullen is hij misschien verloren, maar zijn mooie verhalen alvast niet. August, bijgenaamd Krol, is een Molenbekenaar pur sang. Hij wil graag nog eens naar het gemeenteplein van Molenbeek, waar hij zo goed als heel z'n leven heeft doorgebracht

Deze activiteit vond plaats op 02 Oktober 2018
Woonzorgcentrum Home Castel

Graafschap Jettelaan 1
Over Home Castel

Home Castel is een elegant rusthuis, dichtbij het bijzonder mooie Jeugdpark in Jette. We ontvangen u graag in de gemoedelijke sfeer die ons huis al meer dan 25 jaar kenmerkt.

U beschikt over een kamer of een appartement die is aangepast aan uw zorggraad. Om een nieuwe ‘thuis’ te creëren, stellen we u voor om uw eigen meubels mee te brengen en uw kamer naar eigen smaak in te richten. Als resident kunt u dag en dacht op de toegewijde assistentie rekenen van onze multidisciplinaire profesionele zorgequipe. U houdt uw eigen huisarts, die u goed kent. Onze coördinerend raadgevend arts zorgt voor een goed overleg met ons zorgteam.

Manon Dohan

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?