Overslaan en naar de inhoud gaan

Taxi Nostalgique - Aflevering 6 'Ter Kamerenbos, dat was mijn speeltuin’

Woensdag 10 Oktober 2018

Uit alle uithoeken kwamen Brusselaars op zondag naar het Ter Kamerenbos, maar voor Robert was het zijn achtertuin. De herinneringen aan deze plek borrelen op wanneer hij er wordt afgezet door de Taxi Nostalgique.

 

Deze activiteit vond plaats op 10 Oktober 2018
Woonzorgcentrum Henri Dunant

Willy Van Der Meerenstraat 4, Voor de GPS: Cicerolaan 1
Over Henri Dunant

In april 2015 opende woonzorgcentrum Henri Dunant voor het eerst de deuren in een gloednieuwe buurt in Evere. Ons huis biedt een warme, veilige en kleinschalige leefomgeving aan voor 161 senioren.

De mooie lichtinval zorgt voor een gastvrije en ontspannende ruimte. Installeer u op uw kamer en maak er uw nieuwe thuis van. Of het nu gaat om veiligheid, ontspanning, de maaltijden of het verblijf, een professionele ploeg is de klok rond tot uw beschikking zodat u zo veel mogelijk kunt blijven genieten van elke dag. In Henri Dunant krijgt u de beste zorgen, huisbereide maaltijden en ontspannende activiteiten.

Image
Team Pascale Massotte
Pascale Massotte

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?