Overslaan en naar de inhoud gaan

Tapis de fleurs

Vrijdag 17 Augustus 2018

Tous les 2 ans, pendant l'été, un tapis de fleurs de bégonias prend ses quartiers sur la Grand-Place de Bruxelles. Le pays invité de cette édition est le Mexique. Le Tapis de Fleurs est aux couleurs de Guanajuato, une région mexicaine avec une culture et une tradition florale particulièrement riches. Des Résidents des Terrasses du Bois a eu la chance d’aller le voir.
 

Deze activiteit vond plaats op 17 Augustus 2018
Over Les Terrasses du Bois

U heeft er geen behoefte aan om te midden van het stedelijke drukte te zitten, maar wilt toch graag alles dichtbij? Dan zit u goed in residentie « Les Terrasses du Bois » in Watermaal-Bosvoorde. Sinds 2015 vindt u daar een moderne en warme woonomgeving.

Deze site bestaat uit een woonzorgcentrum en een service-residentie. Het woonzorgcentrum biedt voor 142 personen alle comfort, gezelligheid en kwaliteitszorg. In de service-residentie vindt u 34 appartementen van hoog niveau waar u van hoteldiensten kan genieten, met al het comfort dat noodzakelijk is voor uw welzijn. Dankzij de ligging tegenover het hippodroom van Bosvoorde, ziet u in deze residentie van op de zonovergoten en ruime terrassen een mooie, groene omgeving met een fantastisch zicht over Brussel en het Terkamerenbos.

Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?