Overslaan en naar de inhoud gaan

Sebrechts op Bruzz TV!

Dinsdag 25 September 2018

 

Als rasechte Brusselaar vindt Charles, resident van Armonea Sebrechts, het erg jammer dat zo goed als alle plekken waar hij als jonge knaap iets ging drinken verdwenen zijn. Daarom neemt hij ons in Taxi Nostalgique mee naar wat voor hem het laatste echte Brusselse café is in het centrum, Au Laboureur.

Bekijk de hele video hier!

taxi nostalgique

 

Deze activiteit vond plaats op 25 September 2018
Woonzorgcentrum Sebrechts

F. Sebrechtslaan 40
Over Sebrechts

Woonzorgcentrum Sebrechts bevindt zich in een woonwijk van het levendige centrum van Sint-Jans-Molenbeek in Brussel. In deze gezellige woonomgeving geven de medewerkers het beste van zichzelf om 190 senioren alles te geven waar ze nood aan hebben.

Ons multidisciplinair team staat dag en nacht tot uw beschikking om u kwalitatieve zorg te geven, waarbij we rekening houden met uw verwachtingen, uw autonomie en uw privacy. Ons keukenteam doet er alles aan om u tevreden te stellen. Volgt u een bepaald dieet? Laat het ons weten, dan houden wij er rekening mee. Voor een zo goed mogelijk contact met vrienden, kinderen en (achter)kleinkinderen staat onze deur altijd open. Installeer u in onze bar of een van onze gezellige salons of geniet samen in onze mooie wintertuin.

Jean-Claude Lievin

Directeur

Meer details
Informatie corona