Overslaan en naar de inhoud gaan

Residentie Ten Eeckhoute Tentoonstelling Jacques Bruynseraede

Woensdag 16 Oktober 2019

Vanaf zaterdag 12 oktober tot en met donderdag 31 oktober kunt u in Residene Ten Eeckhoute een tentoonstelling bijwonen van de
Brugse schilder Jacques Bruynseraede.

Op woensdag 16 oktober en 23 oktober zijn de zonen Arne en Birger Bruynseraede aanwezig vanaf 15u voor een woordje uitleg over de werken!

Komt u gerust een kijkje nemen in onze voorziening !


Meer info?
• Adres: Garenmarkt 10, 8000 Brugge
• Email: teneeckhoute@armonea.be
• Tel nummer: 050.33.30.86

Deze activiteit vond plaats op 16 Oktober 2019
Over Ten Eeckhoute

Pal in het historische hart van Brugge ligt Ten Eeckhoute, een residentie waar u een appartement met één tot twee slaapkamers kan kiezen. Het stijlvolle interieur ademt gezelligheid. In uw persoonlijk ingerichte appartement vindt u alle comfort en in onze prachtige Engelse tuin is het puur genieten.

Ten Eeckhoute heeft het grootste privépark van Brugge, met eeuwenoude bomen en een schilderachtige vijver. Elke kamer heeft een eigen kelder en er zijn een zeventigtal garageboxen beschikbaar. Dagelijks bereidt de chef een viergangenmenu met seizoensgebonden ingrediënten, aangepast aan uw dieet. Verder geniet u van alle traditionele hoteldiensten én een activiteitenaanbod om ‘u’ tegen te zeggen: wijndegustaties, pianoconcerten, voordrachten … U woont dan ook in het centrum van een historische stad die heel wat te bieden heeft.

Image
Team Iris Mengelberg
Iris Mengelberg

Directeur

Meer details
Geplande activiteiten in  Ten Eeckhoute
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?