Overslaan en naar de inhoud gaan

Playbackshow

Donderdag 11 April 2019

In Larenshof werden onze bewoners verrast met diverse optredens van onze medewerkers.

Acts onder andere als 'oma's aan de top', 'mooi weer vandaag', 'dit is de allereerste keer', 'de marie-louise', 'konijn met pruimen', 'een beetje verliefd' en nog veel meer werden fantastisch gebracht. Zowel onze bewoners als familieleden beleefden een mooie namiddag dankzij de creativiteit van onze medewerkers.

Deze activiteit vond plaats op 11 April 2019
Over Larenshof

Naast permanent wonen in het woonzorgcentrum en de assistentiewoningen hebben wij ook 15 kamers beschikbaar voor een aangemeld herstelverblijf. Net voorbij het Kasteel van Laarne en aan het einde van de imposante Kasteeldreef ligt residentie Larenshof. Bij ons vindt u een warme leefomgeving met het modernste comfort en een uitgebreide waaier aan diensten.

Wanneer u het domein oprijdt, voelt u onmiddellijk de gezelligheid en menselijke warmte die Larenshof uitstraalt. Het woonzorgcentrum opende de deuren in november 2010. Een team van gekwalificeerde medewerkers staat voor u klaar met de beste zorgen of gewoon voor een hartelijke babbel. Via ons oproepsysteem kunt u de klok rond op hen rekenen. Larenshof is een open huis waar iedereen zich op zijn gemak voelt. U laten genieten van elke dag: voor minder gaan we niet.

Image
Team Barbara Moreau
Barbara Moreau

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona