Overslaan en naar de inhoud gaan

Paasfeest

Woensdag 17 April 2019

Gisteren en vandaag organiseerden we enkele leuke paasactiviteiten voor onze bewoners en hun familie.
Tijdens ons Paasfeest was er een optreden van een clown en mochten de kinderen nadien op paasjacht in de binnentuin. Elk kind werd getrakteerd op een leuke zak met allerlei paaschocolaatjes in.
Ook de bewoners werden in de watten gelegd, zij kregen een heerlijk paasontbijt met spek, eieren, pistoleetjes, koffiekoeken, vers fruit, rozijnen- en suikerbrood.

Deze activiteit vond plaats op 17 April 2019
Over Voortberg

In de streek van Ernest Claes, op een boogscheut van de Demer, ligt wzc Voortberg met zijn uitgebreide mogelijkheden. Hier kan u uitstekende zorg vinden, smakelijke huisbereide maaltijden en een levendige sfeer dankzij een uitgebreide activiteitenkalender en een gezellig en druk cafe. Of u kiest voor een assistentiewoning of een kamer in het woonzorgcentrum, de warme sfeer zal u zeker aanspreken.

U zal zich in Voortberg snel thuisvoelen: we beschikken over verschillende woonkernen met een eigen restaurant en leefruimte. Om tot rust te komen, trekt u zich terug in uw assistentiewoning of ruime kamer die over wifi en digitale tv beschikt. Of u gaat langs in ons kapsalon om u te laten verwennen. De familiale sfeer die in Voortberg heerst, is gekend in heel Testelt. Wandelaars en fietsers stoppen geregeld om een streekbier te drinken in onze bar. En omgekeerd trekken wij regelmatig naar buiten om de groene omgeving rond de site te ontdekken.

Ellen Joos

Directeur

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona