Overslaan en naar de inhoud gaan

Opening zomerbar

Vrijdag 26 Juli 2019

Mooie warme zomerdagen en een prachtig terras aan de mooiste tuin in Brugge nodigt uit om een zomerbar te organiseren in Residentie Ten Eeckhoute.

Op vrijdag avond 26 juli konden de residenten heerlijk genieten uit een keuze van overheerlijke zelfgemaakte cocktails en mocktails bereidt door onze medewerker Sofie.

Hoe kun je op een betere manier je oude dag doorbrengen dan in residentie Ten Eeckhoute!

Deze activiteit vond plaats op 26 Juli 2019
Over Ten Eeckhoute

Pal in het historische hart van Brugge ligt Ten Eeckhoute, een residentie waar u een appartement met één tot twee slaapkamers kan kiezen. Het stijlvolle interieur ademt gezelligheid. In uw persoonlijk ingerichte appartement vindt u alle comfort en in onze prachtige Engelse tuin is het puur genieten.

Ten Eeckhoute heeft het grootste privépark van Brugge, met eeuwenoude bomen en een schilderachtige vijver. Elke kamer heeft een eigen kelder en er zijn een zeventigtal garageboxen beschikbaar. Dagelijks bereidt de chef een viergangenmenu met seizoensgebonden ingrediënten, aangepast aan uw dieet. Verder geniet u van alle traditionele hoteldiensten én een activiteitenaanbod om ‘u’ tegen te zeggen: wijndegustaties, pianoconcerten, voordrachten … U woont dan ook in het centrum van een historische stad die heel wat te bieden heeft.

Image
Team Iris Mengelberg
Iris Mengelberg

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona