Overslaan en naar de inhoud gaan

Opendeurdag in Heiberg op zaterdag 5 oktober

Zaterdag 05 Oktober 2019

Programma vanaf 13.30u tot en met 17u:

- Verwelkoming met gratis hapje en drankje
- Rondleiding in gebouw met assistentiewoningen:bezichtiging van verschillende appartementen en gemeenschappelijke ruimtes
- Kennismaking met huidige bewoners
- Voor de allerkleinsten is er animatie aanwezig

Iedereen is welkom!

Liever een afspraak op een ander moment?
Contacteer ons via 014 76 22 00 of via heiberg@armonea.be

Deze activiteit vond plaats op 05 Oktober 2019
Over Heiberg

Sinds 1983 heeft residentie Heiberg een stevige reputatie opgebouwd in de streek. Onze jarenlange ervaring waarborgt de beste zorg- en dienstverlening voor elk type bewoner. In 2012 zijn er 60 assistentiewoningen bijgekomen, opgetrokken in een nagelnieuw complex.

Heiberg is rustig gelegen in het groen, nabij de landelijke dorpskern van Beerse, in het hart van de Kempen. Maar die kalmte betekent allerminst dat onze bewoners de hele dag zitten te knikkebollen, wel integendeel. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd, van een potje petanque tot aangepast zwemmen. Die evenementen worden vaak door de bewoners zelf voorgesteld, via de gebruikersraad of bij het dagelijkse contact. Inspraak voor onze bewoners is erg belangrijk, elke mening wordt telkens gehoord. Tot op de samenstelling van het weekmenu toe! U kan bij ons terecht voor een kortverblijf of permanent verblijf in het woonzorgcentrum, of uw intrek nemen in één van onze assistentiewoningen.

Kim Bellens

Directeur

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona