Overslaan en naar de inhoud gaan

Opendeurdag

Zondag 31 Maart 2019

Residentie Lindenhof ligt middenin het groen, vlakbij het centrum van Kapellen. In onze ruime appartementen woont u in alle rust en privacy en staat ons professioneel zorgteam voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan verpleging en/of extra zorg. Naast de hotelfaciliteiten biedt onze residentie een breed gamma services aan.

Overtuig uzelf en kom onze troeven ontdekken tijdens onze opendeurdag op zondag 31 maart.

 

affiche

 

Deze activiteit vond plaats op 31 Maart 2019
Over Lindenhof

Residentie Lindenhof ligt op een boogscheut van Kapellen-centrum, weggestopt in het groen. In Lindenhof bieden we u de beste zorgen en diensten aan, en u hoeft nooit alleen te zijn: een zee aan gemeenschappelijke ruimte en een heleboel activiteiten brengen u op sociaal vlak naar de fleur van uw leven!

Lindenhof is een rustgevende en aangename woonplaats, waar elke flat en zo elke bewoner baadt in het licht. Bijna al onze woningen beschikken over een eigen terras, waardoor u nog dichter bij de prachtige natuur staat die onze residentie omringt. Ons uitgebreide aanbod aan hoteldiensten nemen heel wat zorgen weg. Bovendien zijn ze van de allerbeste kwaliteit: onze chef-kok tovert elke dag een lichte maaltijd op uw bord, bereid met verse seizoensproducten. Indien gewenst, houdt de kok rekening met uw dieet of persoonlijke voorkeuren. Kortom, het is goed leven in Lindenhof.

Image
Griet Schoutteten
Griet Schoutteten

Directeur

03 665 00 96

Meer details
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona