Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwjaarsuitdaging: Stuur een wenskaartje naar woonzorgcentrum Quietas

Vrijdag 11 Januari 2019

Directeur Marc daagt het woonzorgcentrum uit voor het ontvangen van 2019 wenskaartjes!
Help de uitdaging te volbrengen en stuur een nieuwjaarskaartje naar onderstaand adres. Alle kaartjes worden uitgedeeld onder de bewoners.
Indien er 2019 kaartjes aankomen, zal er op vrijdag 11 januari 2019 vanaf 14u30 een groot feest plaatsvinden met een optreden van Berry Grimm. Iedereen is van harte welkom!

Je kan je kaartje verzenden naar of komen afgeven tot 7 januari op het volgende adres:
WZC Quietas
Bezenberg 10,
1700 Dilbeek

Meer informatie?
E-mail: chantale.deweerdt@armonea.be
Telefoon: 0495/24.02.71

Deze activiteit vond plaats op 11 Januari 2019
Over Quietas

De toegankelijke tuin, de grote ramen, het ruime terras: Quietas ademt rust. De gezellige leefruimtes per afdeling zorgen voor een familiale sfeer met uw medebewoners.

124 senioren wonen bij Quietas: een sfeervolle thuis met lekker eten in een comfortabele omgeving. Ons diensten- en activiteitenaanbod is steeds aangepast aan uw noden en behoeften zodat u zich veilig voelt. Wij zetten hoog in op zorg zodat ook meer hulpbehoevende senioren of personen met dementie hier hun thuis vinden. De kamers, met eigen badkamer, waarborgen uw privacy en vrijheid. In de gemeenschappelijke ruimtes vindt u steeds een luisterend oor, gezelschap voor een spel of een salon om met familie en vrienden af te spreken. Dankzij de open uitstraling van Quietas voelt iedereen zich welkom.

Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?