Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwjaarsreceptie

Dinsdag 22 Januari 2019

Januari is de uitgelezen maand voor nieuwjaarsrecepties. We trakteerden de residenten van onze assistentiewoningen dan ook met plezier op een glaasje en een hapje.

Deze activiteit vond plaats op 22 Januari 2019
Over Villa Marie-Louise

Er zijn 30 stijlvolle appartementen beschikbaar, met mooi uitzicht. Deze service-residentie is voorzien van zijn eigen café, en biedt alle moderne luxe en comfort waaronder hotelservices. Genieten van elke dag, met de zekerheid dat u kan rekenen op zorg en praktische ondersteuning wanneer het toch nodig blijkt. Zo kan u bijvoorbeeld in uw eigen keuken zelf eten bereiden, of kiezen om te proeven van de verfijnde maaltijden van het restaurant. 

Wilt u zelfstandig wonen, maar toch kunnen rekenen op de juiste, professionele zorg? Dan kunt u in onze nieuwe assistentiewoningen terecht. De 30 comfortabel uitgeruste flats openden begin 2016 hun deuren onder de naam Villa Marie-Louise. Proef de dagverse maaltijden, breng een bezoek aan het kapsalon of houd uw conditie op peil in de fitnessruimte. De mogelijkheden zijn legio. Ook besteden we extra aandacht aan uw privacy en veiligheid, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Je thuis voelen
Nu out, straks ook ou[d/t]

In juni 2018 werd onze collega Bart in Antwerpen verkozen tot Mister Gay Belgium. Al meer dan 10 jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste 6 jaar bij Armonea. Niet toevallig koos hij voor LGBT’s* in de ouderenzorg als thema van zijn…

Lees verder
Info?