Overslaan en naar de inhoud gaan

Naai atelier

Donderdag 13 September 2018

Deze week openden we binnen Groenveld onze naai atelier voor, door en met onze bewoners.
 
Gezien we heel wat bewoners hebben met een naai en snitverleden en er steeds heel nostalgisch over gepraat wordt, besloten we om een heus naai@atelier op te zetten.
Anneke, onze medewerkster van het woon- en leefteam startte met een rondvraag naar materiaal. Hierop kregen we massaal veel reacties en materiaal. Onze bewoners hebben er uren en dagen over gedaan om de verschillende knoppen, draden, linten
ed te sorteren.
Het lokaal werd volledig omgevormd tot een heus naaiatelier en het resultaat mag er echt wel wezen!

En het boek met verstelwerkorders  loopt ook al goed vol. Iedereen heeft wel ergens een knopje los, een zoom die uitgerafeld is of een broek die moet ingekort worden. 

Onze bewoners zijn er in ieder geval klaar voor en staan samen met Anneke te popelen om hun diensten te kunnen aanbieden.
Iedereen kan ze terugvinden op de vierde verdieping. 
 
Tevens werd er op de vierde verdieping een “gezellig samenzijn” gecreëerd met tal van gezelschapsspelen. Voor ieder wat wils.

Deze activiteit vond plaats op 13 September 2018
Over Groenveld

Sinds 2011 is residentie Groenveld een thuis voor bewoners die dag in dag uit kunnen rekenen op de beste zorg en service op maat. Het woonzorgcentrum telt 90 kamers, net ernaast liggen 32 moderne assistentiewoningen voor senioren die zelfstandig willen wonen.

Rustig gelegen nabij weidse parken waar het heerlijk wandelen is, en toch vlak bij grootstad Antwerpen. De ligging van residentie Groenveld is bijzonder, maar is lang niet onze enige troef. In onze moderne gebouwen is de warme sfeer en gezelligheid bijna tastbaar. Een thuisgevoel bij onze nieuwe bewoners blijft dan ook nooit lang uit. Ons professionele team streeft de klok rond naar de optimale zorg voor onze bewoners, met speciale aandacht voor individuele noden en wensen. Familieleden zijn voor ons een belangrijke partner en worden altijd betrokken bij de zorg.

Image
Team Conny Bollaert
Conny Bollaert

Directeur

0474 99 13 90

groenveld.dir@armonea.be

Meer details
Huidige vacatures
Onze kwaliteitsvisie: Armonea Experience
in Genieten
8 September: Armonea Bistro

Neem deel aan de grootste wereldrecordpoging op zaterdag 8 september 2018.

 

Lees verder
Informatie corona